2777
2789

ب ترک دیوار می‌خندن شادن خوش گذرون

اصن من نمیفهمم دارن به چی می‌خندن چجوری خندشون میگیره 

هیچوقت بچگی نکردم 

جوونیمم داره تو افسردگی میگذره

آره و اینکه تو چیزایی رو می‌دونی و میفهمی که اونا نمیفهمن و درکش نمیکنن

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو مقایسه نکن با هیچکس 

ضمناً یه مدل افسردگی هست که همش میخندن ولی افسردگی دارن اسم اختلالشو نمیدونم چیه 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

کی گفته کسی که میخنده هیچ مشکلی نداره

اتفاقا کسی که بیشتر از همه میخنده رنج و دردش هم بیشتر از همه ست

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

منم همینطور گلم ازدواج که کردم دوستای جدید پیدا کردم دیدم چقدر جوونی کردن چقدر گشتن عاشق شدن خوشی کردن مسافرت تنهایی کردن شغل های خوب دارن انواع کلاس رفتن درحالی که من تو خونه داشتم تو افسردگی غلط میزدم 

همه چی به خانوادس عزیزم 

بهت یه چیزی میگم انجام بده تو تو گذشته اسیب دیدی باید بگردی ببینی کجا بوده چطوری بوده بعدش یه نامه برای اونموقع ات بنویس به خوده گذشته ات دلداری بده بگو میدونم اسیب دیدی ولی من کنارتم با خوده گذشته ات همدردی کن معجزه میکنه منم مثل تو بودم با این روش حالم خیلییی خوب شده

اسی همین الان میخواستم همچین تاپیکی بزنم حالم اصلا خوب نیست دارم داغون میشمامیدوارم خدا به دلت آرامش ...

دیشب یهو زدم زیر گریه 

زندگیمو مرور کردم دیدم جز درد هیچی نداشته