داداش کوچیکم ۱۲سال ازم کوچیکتره دیشب رفته بود ی خز خریده بود خیییلی زشت بود شبیه خرس قطبیش کرده بود جنس ک اصلأ نداشت شبیه این خزا بود ک میندازن رو طاقچه ماشین از اون جنس بود آستر نداشت اصلأ ی چیز داغون بود ۱۷۰۰هم پول داده بود منم گفتم قشنگه مبارکت باشه ولی خیلی گرون خریدی بهتره بذاری اخر زمستون خرید کنی ک ارزون تر بشه انقدر لباس داره ک حد نداره بیچاره بابام ی پیر مرد ک میره تو جاده با جونش بازی میکنه میاره برای این بد من اول ندیدم آستر نداره بد دوباره گفتم وای آستر هم نداره گفت اه چقدر غر میزنی هی گرون خریدی و فلانگفتم ن منظورم اینه چقدر لباس گرون شده گفت اصلآ تو نظر نده منم اعصابم ریخت ب هم گفتم خفه شو درست صحبت کن یهو حمله کرد منو بزنه چنان اربده هایی میزد ک شیشه ها میلرزید منم فقط گریم گرفته بود ظهرم موتورش تو کوچه بوده یکی اومده زده ب موتورش ی مرد طفلی شماره پلاک اون ک زده بود و در رفته رو برداشته درمونو زد گفت بیا اینجوری شده ب یارو میگه فدای سرت یارو بهش میگه خب بیا حداقل موتورتو جمع کن میگه باش حالا میام مرد تو خیابون انقدر عصبی شد اصلأ دلش برای پول نمیسوزه ۸۰۰هزار داده باشگاه اسم نوشته نمیره دلم برا بابام میسوزع
و وقتی خریدن بله،اون حرف ها از جانب شما نیاز نیست دیگه زده بشه
حالا چه زیبا چه بد دوست داشتن
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
دخترم به نظر من شما تو اینمسائل مداخله نکنید بهتره. منم دخترم با پسرم که بحث های این مدلی داره.مثلا میگه چرا در کابینت و محکم بستی کابینت میشکنه. بهش میگم دخترم من خودم میتونم به اون تذکر بدم. وقتی شما تذکر بدی اون بدتر لج میکنه باهات.تو فقط با داداشت مهربون باش
اصلا باهاش کل کل نکن به تو چه اخه . با غر زدن تو نه اون ادب میشه نه چیزی پس خودت را خسته نکن . باید از راه دوستی از اول وارد میشدی که نشده پس بی خیال شو
مادرم فوت شده بابامم میگه من کلأ از دستش خسته شدم کاری بهش نداره بدم میگم ک کار بابام تو جاده و شهرس ...
باهاش منطقی صحبت کن
یک روز برید بیرون
کافی شاپ هر جا باهاش مهربون صحبت کن که باید رعایت کنیم هر دو و مراعات کنیم (مثال رو فقط درمورد خودش نزن و جمع ببند)
اما زمانی که یه چیزی خریده نیا درمورد این چیزا بهش بگو
سر وقت اثر بهتری داره
مادرم فوت شده بابامم میگه من کلأ از دستش خسته شدم کاری بهش نداره بدم میگم ک کار بابام تو جاده و شهرس ...
الهیییی عزیزم خدا مادر عزیزت و بیامرزه. پس شما الان ۲۸ ساله هستی و داداش ۱۶ ساله. تو سن و سال نوجوانی و لج و لجبازی هم هست. شما الان باید هوای اونم داشته باشی. چقدر سخته که مادر نیست و مسئولیت شما بیشتره