2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی یا سامسونگ

70 بازدید | 6 پست

میخام گوشی بخرم

گوشی شیائومی با دوربین ۲۰۰ بهتره 

یا سامسونگ با دوربین ۵۰

و ایا شیائومی واقعن دوربینش ۲۰۰ هست یا در حد حرفه؟

کسانی که دارن و خریدن راهنمایم کنن

بستگی داره چی برات مهم باشه اگه دوربین مهمه خب صد در صد شیائومی

در کل سامسونگ ماندگاری بیشتری داره برات ولی شیائومی از طرفی هم دوربین خوب داره هم رام بالا 

و درمورد دوربین گول اون ۲۰۰ که زده رو نخور چون چندتا دیگه دوربین کنارش هست که اگه پایین باشه شمارش عکاسی خوبی نداری مثلا مال خودم ۱۸۰ ولی بقیه دوربین ها که برای فوکوس و ایناست ۲,۴ پس یه ذره کیفیت میاد پایین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد سامسونگ بگیر من بین سامسونگ و شیائومی ، شیائومی گرفتم اصلا راضی نیستم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

صد در صد سامسونگ بگیر من بین سامسونگ و شیائومی ، شیائومی گرفتم اصلا راضی نیستم

من دوربین برام مهمه

که اونم مغازه دار گفت شیائومی دوربین ۲۰۰ فقط حرفه و صحت نداره و کمتره

میشه بگید از چیش راضی نیستید؟

من دوربین برام مهمه که اونم مغازه دار گفت شیائومی دوربین ۲۰۰ فقط حرفه و صحت نداره و کمترهمیشه بگید ا ...

از همین دوربینش

روزای اول واقعاااا عالی بود ولی الان بعد از ۶ ماه فوق العاده خراب شده دیگه به درد نمی خوره

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️