2777
2789

کلا مدرسه ها که باز میشه تا آخر سال تحصیلی ، رو کابینت فقط دارو هست معمولا هم سرماخوردگی ، اون ما بین گاهی هم دل درد 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

پسر من کلاس دوم درست از پیش دبستانی ما درگیریم الان رو کابینتم کلی دارو هست آخه پسرم میگیره میاد به دخترم که ۱۷ماهشه میده 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال خیلی سال بدی بود من هر دوتا بچه ام بستری شد امسالم یه سرماخوردگی سخت رد کردیم مابقیش هم توکل بخدا خدا خودش رحم کنه به بچه هامون

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
کلا مدرسه ها که باز میشه تا آخر سال تحصیلی ، رو کابینت فقط دارو هست معمولا هم سرماخوردگی ، اون ما بی ...

بچه شما کلاس چندمه؟ اخه من گفتم شاید چون یه کم بزرگ‌تر شدن کمتر مریض بشن

بچه شما کلاس چندمه؟ اخه من گفتم شاید چون یه کم بزرگ‌تر شدن کمتر مریض بشن

کلاس سوم 

از همون کلاس اول همین بود 

تو کلاس وقتی یه نفر مریض میشه همه وا میگیرن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

کلاس سوم از همون کلاس اول همین بود تو کلاس وقتی یه نفر مریض میشه همه وا میگیرن

دختر منم همینه، نمی‌دونم میگم نکنه سیستم ایمنیشون مشکل داره، اخه ما خودمون بچه بودیم دیگه اینجوری نبودیم

دختر منم همینه، نمی‌دونم میگم نکنه سیستم ایمنیشون مشکل داره، اخه ما خودمون بچه بودیم دیگه اینجوری نب ...

شربت ایمیونیس بگیر