2777
2789
عنوان

کاش قبل اینکه بچه م بزرگتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 52 پست
چرا می‌زاری ینفر دیگه واسه سرنوشت تو و بچت تصمیم بگیره؟ با خیانت کردن یا نکردنش؟اگه آنقدر ازش متنفری ...

اتفاقا دو هفته پیش دعوامون شد گفتم خداحافظ روزای خوبی با هم داشتیم.مرد بزرگ که هیچوقت اینجوری‌ندیده بودم بغص کرد گفت من که جز تو کسیو ندارم چرا اذیتم میکنی هرچی تو بگی انجام میدم و ۵۰۰ میلیون داد به  بابام که ازش خواسته بود ولی من ازش‌نخواسته بودم

گفت به خاطر تو دادم

گفتم نده بابا من نمی‌خوام بدی ...

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اسی نمیگم.بدم اومد نسبت ب بچه اینجور رفتار میکنه،وجدانش کجا رفته اخه

یبار ینفر توی تاپیکش بد شوهرشو گفت 

یه کاربر دیگه فحش داد به شوهره

اووو. نمیدونی چه داستانی شد 

یهو یاد اون افتادم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
در مورد بچه ی چند ساله این حرفو. میزنه؟

۵ ماهه

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
نمیتونمدلم نمیاد چون وجودا‌ آدم خوبیهولی مشکلات روانی زیاد داره

چی بگم عزیزم دلم نمی‌خواد کسی رو تشویق به جدایی کنم فقط خودتون از بطن زندگیتون خبر دارید 

فقط چیزی که من می‌دونم اینه که آدم خوب صرفا همسر و پدر خوبی نیست

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

آروم باش ، به نظرم یکم خسته ای ، حقم داری ، این ک مرد کمک حال نباشه واقعا سخته ولی خب معمولا مادر کارای بچه رو مدیریت می‌کنه ، حالا بقیه ی کارا هم بماند که واقعا وظیفه تو نیست زنگ بزنی تعمیرکار با خرید و... اما وقتی شرایط اینه یکم راه بیا ، با هم برین خرید و تو پیاده نشو بگو بچه رو میگیرم خودت برو بخر و بیا ... کم‌کم می‌فهمه باید کمک کنه 

در رابطه با بچه هم شاید کم حوصله ست یا یاد نگرفته چجور برخورد کنه با بچه ... بهش یاد بده 

تکرار کن و بگو بچه محبت میخواد و... 

باور کن بعضی مردا از بچه داری هیچی هیچییی نمیفهمن

اتفاقا دو هفته پیش دعوامون شد گفتم خداحافظ روزای خوبی با هم داشتیم.مرد بزرگ که هیچوقت اینجوری‌ندیده ...

ای بابا 🥲

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چی بگم عزیزم دلم نمی‌خواد کسی رو تشویق به جدایی کنم فقط خودتون از بطن زندگیتون خبر دارید فقط چیزی که ...

آدم تنهاییه‌

هرچی ام داره به اسم من زده آخه

آدم تنهاییه‌هرچی ام داره به اسم من زده آخه

خوب چی ازش دیدی که انقد اذیتت کرده

تنها کاری‌ که تو این زندگی میکنه اینه که میره سر کار و پول در میاره مابقی کارا همممممه ش‌ با منه لول ...

بخدا که عین منه زندگیت

همین الان داشتم به خدا میگغتم توروهرکی دویت داری خیانت کنه دستش رو بشه برم فقط برم از این لجنزار

1403/5/22مردم
آروم باش ، به نظرم یکم خسته ای ، حقم داری ، این ک مرد کمک حال نباشه واقعا سخته ولی خب معمولا مادر کا ...

بگم بچه محبت میخواد میگه من که گفتم بچه نمیخوام برو سقط‌کن😶

خرید هم اصلا حرفشو نمیتونم بزنم

میگم همه اینکارارو. میکنم همش میگه تو نشستی تو خونه میخوری‌مبخوابی😶

اصلا آدمی نیست بشه باهاش منطقی حرف زد اصلا منطق نداره مغلطه میکنه چیزای چرت میگه و ....

بنظرم خسته ای آخه جوابات هر کدوم ی مدله مثل آدمای مودی

گفتم که دوست دارم یه آتو دستم بده با خیال راحت بتونم برم....