2777
2789
عنوان

کاش قبل اینکه بچه م بزرگتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 52 پست
یبار ینفر توی تاپیکش بد شوهرشو گفت یه کاربر دیگه فحش داد به شوهرهاووو. نمیدونی چه داستانی شد یهو یاد ...

اره خودمم برای همین زیاد از مشکلات و دعواها و کشمکشای خودمو شوهرم تاپیک نمیزنم چون خیییلیا میان نفرین میکنن.حالا فحش عیبی نداره هیشکی با فحش چیزیش نشده ولی بده ک میان نفرین میکنن

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگم بچه محبت میخواد میگه من که گفتم بچه نمیخوام برو سقط‌کن😶خرید هم اصلا حرفشو نمیتونم بزنممیگم همه ...

کاش منطق سرش میشد ، حالا همسرم گاهی تو ارتباط با دخترم لج می‌کنه براش توضیح میدم متوجه میشه ، بماند که هربار یه مسأله جدید پیش بیاد باز باید توضیح بدم ولی همین که متوجه میشه خوبه ، فکر کردم همسرتون با حرف زدن قانع بشه ...

ببین گلم بشین خوبیهاشو ببین 

اگه بیشتر از بدیهاشه با پولی که میده حسابی خوش بگذرون که بعدها حسرت نخوری ساختم و سوختم 

چرا پیش روانپزشک نمیره . حداقل خودت برو پیش مشاور و ازش راهنمایی بخواه

یه بار یکی به یکی دیگه همین پیشنهادو داده بود بهش‌گفتم

خوب‌بنده خدا آدمی که قبول کنه بره پیش روان شناس یه آدم منطقیه که میشه باهاش حرف زد

خواهشا اینو یاد بگیرید که آدمی که تا این حد مشکل داره که میگه با بچه ۵ ماهه اونجور باش آدمی نیست بگی بریم روان شناس بگه چه خوب شد گفتی باشه بریم😒

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
یه بار یکی به یکی دیگه همین پیشنهادو داده بود بهش‌گفتمخوب‌بنده خدا آدمی که قبول کنه بره پیش روان شنا ...

شوهرت سختی زیاد کشیدع تو بچگی؟؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
کاش منطق سرش میشد ، حالا همسرم گاهی تو ارتباط با دخترم لج می‌کنه براش توضیح میدم متوجه میشه ، بماند ...

صبا میره وقت ناهار میاد

ظهرا هم میره شب میاد قرص خواب میخوره خوابش میگیره میره میخوابه

فقط منبع درآمدمون شده که هر شب غر جدید برا زدن اونم با زبون نیش و کنایه و زشت پیدا میکنه که بزنه 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
شوهرت سختی زیاد کشیدع تو بچگی؟؟

والا خونواده ش که ظاهرا خوبن

دوسش دارن

ولی این محلشون نمیزاره

شاید چون برا خودش کسی شده اونا بهش محبت زیاد‌میکنن

ولی من هرچی مسائل روانشناسی میخونم میفهمم که سختیای‌ زیاد کشیده

از ایناس‌ که خونواده قشر‌ضعیف‌ بودن خودش کار کرده زحمت کشیده یه چیزی شده

یه بار یکی به یکی دیگه همین پیشنهادو داده بود بهش‌گفتمخوب‌بنده خدا آدمی که قبول کنه بره پیش روان شنا ...

خوب اون قبول نمیکنه . خودت که می تونی بری . مشاور بهت کمک میکنه از راهش وارد بشی حتی اونم مجاب کنی بیاد . 

یا شیوه هایی بهت میگه که چطور باهاش رفتار کنی . 

یا بگو واسه بچه پرستار بگیر من میرم بیرون کار کنم که هی غر نزنی

بعضی وقتا تهدیدش کن بگو خودتو اصلاح نکنی یروز بی سر و صدا جمع می کنم میرم

سعی کن وقتی اون میاد بچه گرسنه و خسته نباشه، انشاله یکم بزرگ شه مهرش به دلش بشینه

احتمالا توی بچگیش محبت کلامی و فیزیکی ندیده، امیدش به همسرش بوده که احساس میکنه بچه مانع شده

خودت ویتامیناتو بخور، قوی باش 

بخدا اوضاعت انقدر خراب نیست. اون بیرون خبری نیست. مرد غریبه واسه دخترت پدری نمی کنه حتی در همین حد!!

وقتی پول داری چرا میری دنبال کارا واسه خرید پیک آژانس حتی اگه پول داری پرستار بگیراوضاعت انقدر وخیم ...

چندبار گفتم خریدا رو بکنن برامون مثلا میوه افتضاح آورده بودن

حتی به اونجاییکه همیشه خرید میکنم سپردم که بچه کوچیک دارم دیگه نمیتونم زنگ میزنم بهتون خوبارو جدا کنید و با اسنپ‌ بفرستید

یه بار زنگ زدم بد فرستادن

زنگ زدم پرسیدم چرا؟گفتن شاگرد جدید بوده نفهمیده

حالا بحثم اون نیست بحثم اینه میگه تو همش گرفتی تو خونه خوابیدی و میخوری‌ و ....

والا خونواده ش که ظاهرا خوبندوسش دارنولی این محلشون نمیزارهشاید چون برا خودش کسی شده اونا بهش محبت ز ...

محبت الان اصلا ملاک نیست، اون قطعا بچگی کمبود محبت داشته برا همین ازونا فرار می کنه

یا بگو واسه بچه پرستار بگیر من میرم بیرون کار کنم که هی غر نزنیبعضی وقتا تهدیدش کن بگو خودتو اصلاح ن ...

بچه همین که نزدیک اومدنش‌ میشه حتی اگه خواب باشه بیدار میشه یه ریز جیغ میزنه انگار تلسم ‌شده به خدا بعضی وقتا حس‌میکنم این انرژی اینا که میگن راسته و بچه  از باباش انرژی منفی میگیره 

اصلا نتونستم هیچ روزی آرومش کنم

چندبار گفتم خریدا رو بکنن برامون مثلا میوه افتضاح آورده بودنحتی به اونجاییکه همیشه خرید میکنم سپردم ...

خب بدعادتش نکن، دوسری خراب واست بفرستن ، بگو من با بچه ۵. ماهه نمیتونم برم خربد 

بگو یک ماه میرم خونه بابام تا بفهمی خوردن و خوابیدن یعنی چی

محبت الان اصلا ملاک نیست، اون قطعا بچگی کمبود محبت داشته برا همین ازونا فرار می کنه

دقیقا

امشب‌گفتم شمارو اینجوری بزرگ کردن

گفت آره

گفتم خوب معلومه به خاطر اینه انقد‌مشکلات داری