2777
2789

همه میگن خیلی لاغره ولی نمیدونم چرا خیلی ازش خوشم میاد خیلی خوش تیپه و به نظرم لاغر نیست. اکثرا از این بازیگره خوششون نمیاد ولی من یه جور عجیبی دوسش دارم. نظرتون راجب تیپ و هیکل و استایلش چطوره؟ تو سیب ممنوعه شاهیکا بود تو شاهانه حیاتیم اسمش ملیسا هست و تو اوچ کوروش هم بهار بود اسمش  چطوره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوسش دارم ولی خب خیلی لاغره واقعا

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بازیگره خوشگله اندامش هم زمان که دوست دارم یه چیزی داره که اذیت میکنه 😐

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

تو سریال زندگی شاهانه چون رو مخ بود خوشم نیومد ازشولی در کل استایل و فرم بدنش عالیه

آره ولی از وقتی باردار شد تو فیلم مهربون شد. بچه های شبنم رو اذیت می‌کرد اما وقتی خودش مادر شد و بچش دنیا اومد کلا عوض شد و مهربون شد. اسم بچشم گذاشت آیسل 😂