2777
2789
عنوان

پرستار یا دانشجو پرستاری

134 بازدید | 22 پست

کسی اینجا پرستار هس؟ 

من ترم هفتم، دیگه هر روز بیمارستانم. 

تو بیمارستان اینجوره میبینم همه کارایی ک پرستار انجام میده تو سیستم به اسم پزشک ثبت میشه.. اصلا دلسرد شدم دوس دارم انصراف بدم. بعدم چرا اینقد گارد وجود داره از طرف مردم و حتا خانواده خود ادم. نمیدونم فقط شرایط من اینجوره یا کلا همینه؟ مثلا حتا مامان خودم با اینکه میبینه اینقد میرم بیمارستان و اینقد درس خوندم، همش میگه مگه تو چی هستی؟ بعد اسم دارویی، تفسیر ازمایشی چیزی بخواد، منو صدا میزنه، بعد وقتی براش توضیح میدم میگه مگه تو دکتری😐😐😐 کلا رفتارش زشت هست که. حالا اینا هم اضافه شده... دیگه اینقد ناراحت شدم از دستش بخودم قول دادم حتا اگه داشت میمرد دیگه کاری براش نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی رفتن دکتر و دکتر تشخیص اشتباه داد ولی تشخیص تد درست بود اونوقت قدرتو میدونن کمی زمان میبره شاید ده سال. .سوال اول هم بله به اسم دکتر میشه باید بسازی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

وقتی رفتن دکتر و دکتر تشخیص اشتباه داد ولی تشخیص تد درست بود اونوقت قدرتو میدونن کمی زمان میبره شاید ...

والا قدر دونستن مهم نیس. اینکه هرکسی به حق خودش برسه اهمیت داره فقط. کاش بتونم مهاجرت کنم

تا بوده همین بوده چون پزشک اوردر مینویسه پرستار فقط چک میکنه مثلا پرستار که نمیتونه سی تی بنویسه پزشک باید بنویسه طبیعتا به اسم خودش ثبت میشه اما دارو ولوازم به اسم خود بیمار ثبت چون بعدا براساس فرانشیز پول میگیرن

در مورد مامانت یکبار برای همیشه اروم باهاش صحبت کن بگو دل من میشکنه از این از این از این حرفت یا رفتارت اگر گوش کرد و دیگه تکرار نشد ک خداروشکر اما اگر شد توهم دیگه خودتو اذیت نکن

خدایا شکرت
والا قدر دونستن مهم نیس. اینکه هرکسی به حق خودش برسه اهمیت داره فقط. کاش بتونم مهاجرت کنم

مهاجرت  ک توصیه  نمیکنم ولی میتونی بری 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

تا بوده همین بوده چون پزشک اوردر مینویسه پرستار فقط چک میکنه مثلا پرستار که نمیتونه سی تی بنویسه پزش ...

سی تی که گفتی کاملا فرق داره چون تفسیرشم وظیفه پزشکه. اینا ک میگم خیلی چیزای دیگس مث سی پی ار و اتصالات بیمار و... 

مهاجرت حکایت آواز دهل از دور خوش بودنه

شما ترم هفتی هیچ آدم عاقلی ترم۷انصراف نمیده

باید با یه سابقه بری یه کشور دیگه این یعنی باید طرحتو بگذرونی

باید زبان بلد باشی

باید پول داشته باشی اونم نه به زیال به دلار

همکارای زیادی از من رفتن عمان و قطر تنها کسایی موفقن که اصول بالا رو رعایت کردن با فکر رفتن نه با احساس

خدایا شکرت
چرا توصیه نمیکنید🤔شما پرستاری؟

خیر.

بحث اعتقادی هست