2777
2789
عنوان

برای بچه کلاس هفتم وهفتم واقعا زشته لقمه میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 36 پست
😐😐😐یعنی چی زشته ؟اینکه شما براش میذاری؟ یا اینکه کلا لقمه زشته؟

نه لقمه زشته میگن یا پول بده یا کلا هیچی نزار ولی اینا خوراکیم بخورن باید لقمه بخورن 

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵

اسی الان چند کیلویی؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دیپلم لقمه میبردم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اخه جاریم میگه وقتی نهار بخورن تو خونه دلیلی نداره لقمه میدی یا پول بده یا هیچی

حرف بقیه رو ول کن

لقمه های متنوع بذار

سن رشد هستن پول بدی تهش خوراکی های صنعتی می خورن ک فقط چاقی کاذب میاره

نمیدونم انگار تو مدرسه اینا هیچکی لقمه نمیاره

وقتی خودشون احساس ناراحتی نمی‌کنن، چه اهمیتی داره که بقیه چی میگن یا چیکار می‌کنن؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اخه جاریم میگه وقتی نهار بخورن تو خونه دلیلی نداره لقمه میدی یا پول بده یا هیچی

وای چه حرف مفتییی

نه عزیزم اینا خودشون ببخشید گشادیشون میشه بلند بشن برا بچه یه لقمه بگیرن میگن زشته که کم کاری خودشون جبران بشه 

بچه بعد از زنگ اول نیاز داره لقمه بخوره، 

اصلا هم زشت نیس، والا من مامانم تا سال آخر برام لقمه میذاشت، دست بوسشم هستم

وقتی خودشون احساس ناراحتی نمی‌کنن، چه اهمیتی داره که بقیه چی میگن یا چیکار می‌کنن؟

نه خودشون راضین تازه پول هفته به بار بود امسال  شده دوبار خیلی خوشحالن😂

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
نه خودشون راضین تازه پول هفته به بار بود امسال شده دوبار خیلی خوشحالن😂

خوب دیگه چی از این بهتر که خودشون خوشحال باشن؟ ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...