2777
2789
عنوان

پرستار یا دانشجو پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست
سی تی که گفتی کاملا فرق داره چون تفسیرشم وظیفه پزشکه. اینا ک میگم خیلی چیزای دیگس مث سی پی ار و اتصا ...

cpr رو توبیمارستان ما به اسم اتند بیهوشی ثبت میکنن نه اتندی که تو سرویسشه و به محض پیج کد۹۹ اتند میاد هر ساعتی میخاد باشه و اینتوباسیون انجام میده

اتصالات سوند قانونا وظیفه پزشک اما متاسفانه یا بهیار انجام میده یا پرستار و به اسم پزشک ثبت میشه 

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

cpr رو توبیمارستان ما به اسم اتند بیهوشی ثبت میکنن نه اتندی که تو سرویسشه و به محض پیج کد۹۹ اتند میا ...

اها خوبه بازم بیمارستان تا بیمارستان فرق داره. جاهای محروم این کارا هم پرستار انجام میده

حس میکنم بیشتر از شغل پرستاری خسته باشی از خانواده خسته ای پرستاری عشقه واقعا اگر حمایت روانی خانواد ...

نمیدونم شایدم همینجور باشه. یه چیزی میشه حالا. ممنون که صحبت کردین🙏🌹

نمیدونم شایدم همینجور باشه. یه چیزی میشه حالا. ممنون که صحبت کردین🙏🌹

قربونت طاقت بیار 

من مریض داشتم بارها اکسپار شده ارست کرده آژیته بوده کیس اعصاب روان فراوون ولی جا نزدم چون شغلمو دوست دارم یک نفر در هر شیفت بگه خدا خیرت بده برای تمام عمرم بسه 

خدایا شکرت