2777
2789

اما شوهرم از من پنهان گرده بود من بعد از یکسال ازدواج تازه امروز اتفاقی متوجه شدم که پدر واقعی بچه اون نیست و زمانی که بچه ۲ سالش بود خواهر شوهرم با این آقا ازدواج کرده اما شوهرم هرگز اینو به من نگفته 

از اینکه شوهرم موضوع به این مهمی رو پنهان کرده ناراحتم به نظرتون به روی شوهرم بیارم؟ 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

ول کن بابا حوصله داری 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید شرایط گفتنش پیش نیومده، اما اگر همسرت کلا پنهان کاره که قضیه فرق داره و گفتن و نگفتن شما فرقی نداره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بنظرم اگه در مورد خود شوهرتون بود آره 

ولی زندگی خواهرش چ آسیبی به شما میرسونه که باید بهتون میگفتن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم.

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اگه میخوای بشنوی به تو ربطی نداشته به روش بیار

این حرفو نزن عزیزم همه رو راست میان جلو برای ازدواج چرا نباید میگفته؟ در صورتی که من همه چیزم به همسرم روراست گفتم

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
این حرفو نزن عزیزم همه رو راست میان جلو برای ازدواج چرا نباید میگفته؟ در صورتی که من همه چیزم به همس ...

عزیزم اگه مربوط به زندگی خودت باشه بله حق داری باید روراست باشی ولی برای بقیه نه شاید اصلا خواهرش گفته نگو نمیشه راز زندگی بقیه رو فاش کنن که

این حرفو نزن عزیزم همه رو راست میان جلو برای ازدواج چرا نباید میگفته؟ در صورتی که من همه چیزم به همس ...

همه چیز خودتو گفتی اونم همینطور

همه چیز خانوادش فرق میکنه با همه چیز خودش

اون بچه اون مرد اون زندگی به خود همسرتم ربطی نداره چ برسه ب شما

.