2777
2789
عنوان

پشیمونید از درس نخوندن

212 بازدید | 30 پست

تاحالا پشیمون شدید از اینکه برای کنکور نخوندید همون سال اول؟! یعنی اهمال کاری کردید؟   من دوازدهمم خیلی درسام عقب میندازم ترس پشیمونی هم دارم.

امسال برای بار سوم کنکور دادم و هیچ پخی نشدم . 

داشتم کتاب تستامو تمیز میکردم امروز  واقعا از ته دلم پشیمون شدم . نشد ی کتاب تست رو تا آخرش بخونم . درگیر عشق و عاشقی شرم.  ولیی پشیمون هستم . 

هیچ کس هم برام نموند . درس و تحصیلات ی شبه ولتت نمیکنن  از من ب تونصیحت درگیر چیزای دیگه نشو خواهش میکنم . کم گم بخون . 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من پشت کنکوری بهت نصیحت بخون و عقب ننداز و خودتو با جمله هنوز وقت هست گول نزن🩷🌱

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

آره همون سال اولت بخون تموم کن بره...من خودم سال سوم رشته ای که میخواستم و قبول شدم...ولی سال اول قبول شدن یه چیز دیگست...البته سال دومم دانشگاه رفتم ولی رشته مورد علاقم نبود...در کل پشت کنکور موندن سخته وقت داری بشین بخون همین امسال تمومش کن بره

וتوی این دنیا به اندازه کافی بدی هست! دیگه لازم نیست آدم عمدا دنبالش بگرده.. •× دَر حـالِ تَحصــیلِ طِبـــــابَـت

خیلیییییییکاش اون زمان بیشتر توجه میدادم به درسام یا اینکه اگ میدونستم قبول نمیشم همون اول میرفتم دا ...

چقد منی . 

منم اتفاقا با خودم گفتم کاش همون سال ۴۰۱ ک رتبه م شد ۴۰ k میرفتم آزاد.  

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

آره همون سال اولت بخون تموم کن بره...من خودم سال سوم رشته ای که میخواستم و قبول شدم...ولی سال اول قب ...

ببخشید شما پشت بودین از لحاظ روحی میترسم یهو بِبُرم یا بحث ترمیم همزمان یازدهم و دوازدهم اذیتم میکنه نمیدونم چکار کنم 

چیزی بود ک کمکتون کنه ادامه بدین ؟ 🥲

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
خیلیییییییکاش اون زمان بیشتر توجه میدادم به درسام یا اینکه اگ میدونستم قبول نمیشم همون اول میرفتم دا ...

🥺😶ان شاءالله بهترینها براتون رقم بخوره

امسال برای بار سوم کنکور دادم و هیچ پخی نشدم . داشتم کتاب تستامو تمیز میکردم امروز واقعا از ته دلم ...

ممنونم🥺. حتما. اصلا دوست ندارم پشت کنکور بمونم چون روحیه شو ندارم

پس تنها نیستم🥺

اره نشستم خوندم برا ۴۰۱ ۵ هزار فرق کرد . رفتم آزاد.  دوباره کنکور دادم  فقط ۱هراز فرق کرد . برا هر کدوم از کنکور هامم ۵ تومن هزینه کردم هز دفعه ها

من پشت کنکوری شدم و قبول شدم ولی خوب اگه زودتر قبول میشدم خیلی فرق میکرد ماجرا برام ...

هر چند دیر قبول شدنم مزایای خودشو داشت و با آدمای فوق العاده ای آشنا شدم ولی زودقبول شدن یه هیجان خاص خودشو داره ...