2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست
اره خخخخخ وای که ما دختر مشهدیا چه خوشبختیم😂😂😂

تازه من شوهرم کولر خودش خرید

یه دست رختخواب خودشون دادن، پتو دادن

تازه ما داماد دیگمون، یه دست چینی. و کلی خرت و پرت دیگم خودش داشت  😂😂😂

تازه ما منت میذاریم  😄😄😄😄😄

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی استارتر اگه قراره همشو خودتون بگیرین میتونی بجای یخچال ساید یه یخچال فریزر ازینا کا رو هم سواره ...

احتمالا خودمون بگيريم يني منو همسرم

الکی الکی بزرگ شدیم😟
عزیزم دروغم چیه اینجوری حرف میزتی ....یه نکا ب قیمت فرش دستباف مدل ماهی بزن قیمت میاد دستت اینجوری ق ...

نگفتم ک دروغه گفتم مگه فرشش چیه...خب بعضی ها دوس دارن فرش خاص بدن خب مثه شما ک هزینش میره بالا کلا دارن در مورد فرشی ک عامیانس حرف میزنن عزیزم نه خاص...پس وقتی شما اینجور جهزیه دادین اصلا ربطی نداره از فرشی ک بقیه دارن میگن قیمتش اینجوره تعجب کنید دوست مهربون...امیدوارم خوش باشید⚘

تبریز بدتر از همه جا هست !!!

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

من برای خواهرم پارسال تو تهران جهیزه خریدن در حد وسایل ضروری زندگی بدون بوفه و دکور و کریستال تقریبا ۳۵ شد

خدایا نمیگم آرزومو براورده کنی چون مطمینم همیشه بهترین رو میدی

من خودم مشهدیم و عروس شمالیها شدم

واقعا رسم خودمون رو بیشتر میپسندم

طرف همسرم فرش و تلویزیون یخچال رو گرفتن منم بقیه رو گرفتم ولی جون پدر بنده خدا قبول کرد منم تا جایی ک تونستم هواشو داشتم همه چیز در حد نیازم  و خوب گرفتم با وسایلی ک شوهرم گرفت شد ۳۰ تومن

بعضی چیزا رو هم ک خونم کوچیک بود نگرفتم

مثه میز نهار خوری بوفه

طرف شوهرم اینا هم رسمشون ک حنا بندون رو طرف دختر بگیره

ولی از اونجایی ک ماباهاشون راه اومده بودیم اونا هم تمام جشن ها رو خودشون گرفتن نامزدی و حنابندون و عروسی وشبه چله 

عزیزم چیش باصرفه شد ؟!من ک دوتا اتاق خونمون پروسیله وجهازم !!!جانیست پدرخودم فروشنده است جهازمی بنده ...

من آخه همه رو خودم گرفتم.نسبت به خودم گفتم باصرفه.البته من ۵ سال و نیم پیش ازدواج کردم.قبل از تحریمها بود.اینقدر گرونی نبود

💖🌷خدایا آرامشی میخواهم از جنس خودت🌷💖
خوب هرکس تعریف خودشو از متوسط، بالا یا پایین داره. شما به چی میگی متوسط؟ فرش دست باف ابریشم یا فرش ...

متوسط منظورم اينه قيمتا نه خيلي پايين نه خيلي بالا درمورد همه وسيله ها

الکی الکی بزرگ شدیم😟
من خودم مشهدیم و عروس شمالیها شدم واقعا رسم خودمون رو بیشتر میپسندم طرف همسرم فرش و تلویزیون یخچال ...

افرين بنظرم بهتره خانواده ها همو درك كنن

الکی الکی بزرگ شدیم😟

منم بگم البته نظر شخصى خودمه. بنظرم جهيزيه رو خيلى پر و پيمون نخريد چون يهو به خودتون مياين ميبينين كلى از چيزاتون اضافست و كلى خرج روى دست مامان باباى طفليتون گذاشتين گناه دارن به خدا. مثلا اگر وسايل برقيتون رو ميخواين جنس خوب بردارين از بين خوبا اونى كه مناسب تره انتخاب كنيد مثل ال جى. يا مثلا وسايل تزيينى فقط سه يا چهارتا چيز چشم گير و قشنگ بردارين لازم نيست كلى چيز بخرين كه گرون در بياد. يا مثلا لازم نيست چند مدل آركوپال و سرويس چينى بردارين

تیکر تولد دخترمه❤️فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ

اینجا خیلی اهمیت میدن ب جهیزیه عروس ... همه خانواده ها سنگ تموم میذارن واقعا اگ در امکانشون باشه

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑