2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من سال پیش گرفت همه وسایلشم بوش گرفت ، اشپزخونه و برقی و ... حدود ۴۰ یکم بالا یکم پایین...  ...

نه عزیزم وسایل برقی رو ب نظر من هر کدوم ک امتحانشو پس بگیر.من خودمم اینکارو کردم خیلی راضیم.

✨✨✨ خدایا تو میدانی مرا چه میشود و من                   نمیدانم که مرا چه میشود!                                  پس تو نجاتم بده ، ای آنکه بی آنکه بگویم شنیده ای.‌‌..🙏🙏🙏   
معمولا واسه عروس عید قربان و عید نوروز عیدی میارن . شب چله هم که همون شب یلدایی میشه

عههه هاها خوبه بگم رسم داریم یلدا 😂😂😂

ازشون عیدی بگیرم خووو

ماعروسی ک کردیم عیدی روخانواده عروس دیگه میدن

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
سه سال پیش خودمو انداختم به سختی و جهیزیم شد ۵۰دتومن همه چیزم شیک بود . گفتم نگن جهاز نیاورد. بابام ...

عیب نداره بخاطر خودمون میبریم ما قراره زندگی کنیم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
عههه هاها خوبه بگم رسم داریم یلدا 😂😂😂 ازشون عیدی بگیرم خووو ماعروسی ک کردیم عیدی روخانواده عروس ...

نه مارسم داریم عید و شب یلدا لباس سرتا پا با توجه به فصل میخرن . + یه تیکه طلا + تزیینات یلدا و نوروز 

نه مارسم داریم عید و شب یلدا لباس سرتا پا با توجه به فصل میخرن . + یه تیکه طلا + تزیینات یلدا و نورو ...

ماعیدنوروز اگه عقدباشی خانواده شوهراگه ازدواج کردی عروس یک تیکه طلا وبرنج وخورشت میوه اجیل وهمه چی اماعیدها ی قبل هم هست هرعیدی یک تیکه طلا 

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
عیب نداره بخاطر خودمون میبریم ما قراره زندگی کنیم

درسته اما اگه کم بذاریمم میگن اما اونا کم بذارن نباید صدامون دربیاد . من که کلا از خطه ماسوله بدم اومد فقط بخاطر زیباییش میرم والا ادماش زیاد دلمو سوزوندن

ماعیدنوروز اگه عقدباشی خانواده شوهراگه ازدواج کردی عروس یک تیکه طلا وبرنج وخورشت میوه اجیل وهمه چی ا ...

ماهم اینطوریم . همش تو عقد . اما اینا اومدن عقد رفتن تا بعد عروسی اومدن خونه خودمون بعد ۳ سال هنوز بعد عقد نرفتن خونه مادرمینا . خیلی فرهنگ مهمه . 

سی تومن خوشبحالت کم کم یه یخچال 8 تومن فرش 10 تومن یه لباس شویی با ظرفشویی 5 تومن  .....من سی ت ...

خب این چیزارو خوبشو بگیر 

فرش دستباف نگیری 

یه ده تومن مبل میشه چهار پنج تومنم سرویس خواب دوتومن پرده یه تومن جارو برقی همون سی چهل تومن میشه دیگه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

یعنی من که نمیتونم ده تومنم خرج جهیزیه کنم نمیتونم ازدواج کنم

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵