2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست
سه سال پیش خودمو انداختم به سختی و جهیزیم شد ۵۰دتومن همه چیزم شیک بود . گفتم نگن جهاز نیاورد. بابام ...

مگه مردا طلا میندازن 😭😂😂چقد مسخره 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تهرانیم .همه چی پای عروسه جز تلویزیون . لوستر  خسته نباشن واقعا

ما هم تهرانیم یه فرشو تلفن هم به لیست شما اضافه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
چرا عزیزم چرا نمیشه هر چی ک ضروریه بگیر همسرت تو رو واسه خودت باید بخواد ن ب خاطر چار تیکه وسیله

خدا کنه هنوز دوستیم و قراره ازدواج گذاشتیم ولی تا حالا درباره این موضوع بهش نگفتم..میترسم با چهل پنجاه تومنی که خانما گفتن

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

عزیزم اگه خانواده شوهرت زیاد تو مسایل جهزیه دخالتی ندارن،یعنی بعدا واست حرف در نمیارن،له نظرم در حد نیازت بخر چون واقعا خیلی چیزایی رو که میخری اصلا استفاده نمیکنی،فقط جاگیرن.من خودم خیلی چیزا دوست داشتم بگیرم ولی دیدم جز جاگیری هیچ به درد نمیخوره نگرفتم.

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
والا ما رسم نداریم شوهر چیزی بگیره خوش بحال شما....تازه مادر شوهرم تیکه میندازه چون پسر آپارتمان دار ...

وا یعنی چی 

مگه تو رفتی خواستگاری پسرشون کوه کنده 

خونه داشته باشه شما هم جاهاز بردی 

چرا عزیزم چرا نمیشه هر چی ک ضروریه بگیر همسرت تو رو واسه خودت باید بخواد ن ب خاطر چار تیکه وسیله

دقیقا

من خريدم تقريبا همه رو تااالان شده ٧٥ ماركاي خوب 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
همین دیگه . اما بعد عروسی دعوا راه انداختم . چون جلو شوهرم نمیگفتن یعنی جرات نداشتن بعدش که گفتم جوش ...

طلا مردو عقیم میکنه 

هرچیزی دین گفته یه حکمتی داره 

چه حرفایی میزنن😨😖

خدا کنه هنوز دوستیم و قراره ازدواج گذاشتیم ولی تا حالا درباره این موضوع بهش نگفتم..میترسم با چهل پنج ...

نه عزیزم خدا خیلی بزرگه. منم هیچی نداشتم ریز ریز خریدم . حتی قرضم نکردم فقط ۵ تومن قرعه کشی خونگی داشتم که اومدم خونه قسط هاشو دادم . وسایل بیخود نخر . به کارت نمیاد بجایه این که ۱۰دمدل وسیله برقی بخری اونی که داقعا نیازه بخر. تازه وام ازدواج اون موقع نفری ۳ تومن بود که بخاطر دوندگیش نگرفتیم

سمت ماسوله . شوهر خواهرم سمت امل هستن اصالتا (بلده)  خدایی مادرشوهرش اصلا کاری نداره بهشون&nbs ...

خداییش منم مادرشوهرم خوبه مثلا من میز نهار خوری چن تیکه نخریدم خداییش خودشون استقبال کردن چون خونم کوچیک بود 

تازه خودش میگفت ک خودشون نذاشتن بگیرم

راستش تا لحظه آخر مبخواستم مثلا نهارخوری بگیرم شوهرم منو کشید بیرون از مغازه گفت وقتی لازم نیس چرا میخوای بگیری