2777
2789

من با یکی در ارتباط بودم قبلا که اجازه ندادم هیچ گونه پیام س.ک.سی اینا بهم بده که بخاطر همین رابطه مون صمیمی نشد و سمی بود و کسل کننده شد ودرنهایت خودم جدا شدم این بار بعد مدت ها یکی که آشنا هامون بود به من پیشنهاد داد برای آشنایی برای ازدواج اگه علایقمون مثل هم بود ازدواج کنیم من این بار نخاستم گارد بگیرم مثل رابطه ی قبلیم به خاطر همین در عرض یک هفته خیلی صمیمی شدم و س.ک.س چت اینا داشتیم واز این بابت نارحت وپشیمونم اگه آشنا نبود میگفتم عیب نداره تجربه بود تموم شد ولی آشنا هس خجالت میکشم که چرا خودمو کوچیک کردم تو این یه هفته هم حس میکنم قصد ازدواج نداره حالا حالاها چون هنوز خونه برای زندگی مستقل نداره با خودم میگم اگه ازدواج هم میخاست بااین این جور پیام ها نظرش عوض شده

الان از شما میخام که اگه پیام داد بهم چه پیامی بدم که عزت نفسم حفظ بشه کلا ذهنیتش بدی که ایجاد کردم از خودم از ذهنش پاک بشه میدونم کامل پاک نمیشه ولی تا حدودی ارزش و احترام خودمو حفظ کنم چون واقعا خیلی پشیمونم شخصیت من اینطوری نیست که نشون دادم نمیدونم چیشد یهویی که این اتفاق افتاد واقعا از خودم خجالت میکشم

چطوری تونستی با اشناتون بساط س چتو ......

ینی فک کردی اگه چت راحت داشته باشی احتمال ازدواجتو میبره بالا؟؟

دختر اینا قصد ازدواج ندارن 

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به غریبه اجازه ندادی بعد به کسی که شما رو میشناسه اجازه دادی😐😐😐

چی بگم خیلی اشتباه کردی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بگو من با یک‌مستور ازدواج صحبت کرده بودم قبلا گفته بود خیلی از ازدواج ها به خاطر مسائل جنسی به جدایی ختم میشه حتما توی آشنایی اولیه حرف بندازید که متوجه بشید طرفتون میل جنسی داره و تمایل داره به رابطه یا نه سرده و ….

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
در عرض یه هفته واقعا به س ک س چت رسیدین؟کارتون خیلی اشتباه بوده

خودم گفتم کارم اشتباه هسدبه شدت هم پشیمون هستم الان میخام اگه پیام داد یه حرف خوب بگم که حداقل تا حدودی عزت نفس واحترامم حفظ بشه واقعا میدونم کار خیلی اشتباهیی کردم

شما به غریبه اجازه ندادی بعد به کسی که شما رو میشناسه اجازه دادی😐😐😐چی بگم خیلی اشتباه کردی

میدونم اشتباه کردم به خدا حالم خیلی بده خیلی پشیمونم دلیل این اشتباهم هم چون رابطه نداشتم با کسی اینجوری ناشی گری کردم

میگم من اشتباه کردم متوجه اشتباهم هستم خواهشا سرزنش نکنید

به فکر جبرانش باش 

اگه امکانش هست چتارو دوطرفه بپاک اگه تا الان شات نگرفته باشه

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .