2777
2789
عنوان

من با یکی به قصد ازدواج آشنا شده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 47 پست

اصلا با آشنا و فامیل رابطه برقرار نکن چه دوستی چه ....

شوهر من نسبت فامیلی داره، تازه ادا تنگاهم درآوردم واسش تا بعد از عقد نذاشتم دست بهم بزنه 

بهش بگو من همچین دختری نیستم، عذاب وجدان دارم 

اگرم گفت نمیخوامت اصرار نکن ، به رو خودتم نیار 

اصلا با آشنا و فامیل رابطه برقرار نکن چه دوستی چه ....شوهر من نسبت فامیلی داره، تازه ادا تنگاهم درآو ...

برای چی باید خودشو برای بقیه توضیح بده 

اون پسر هم  یک طرف ماجرا بوده 

کار اون اشتباه نیست کار ایشون اشتباهه؟ 

اسی اصلا به روی خودت نیار 

یه جایی هم اگر دیدیش اصلا نگاهش نکن اونم خودشو نشون داده بهرحال 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا به چپت بگیر جریانو

واقعا نیاز به اینهمه سرزنشو ناراحتی نیست 

کلا ردش کن بره و بگو بدرد هم نمیخوریم 

بعدا هم اگر دیدیش محل نذار اصلا 

اگر هم ی وقتی لو رفت همچین جریانی که قطعا چیزی نمیگه پسره چون پای خودشم وسط بوده، انکار کن 

اینقدر هم ناراحت نباش، خودتو دوست داشته باس و اشتباهاتتو بپذیر و به خودت حق بده

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
برای چی باید خودشو برای بقیه توضیح بده اون پسر هم یک طرف ماجرا بوده کار اون اشتباه نیست کار ایشون ا ...

عزیزم هنوز تو رابطه س

خب یه جایی باید قطعش کنه 

اینجور موقع ها حرف و حدیث فامیلی پشت سر دختره ، کسی با پسره کاری نداره

بگو میخواستم امتحانت کنم اصلا ادمی نیستی که برای خودت حد و مرز قائل بشی دست پیش بگیر

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

عزیزم هنوز تو رابطه سخب یه جایی باید قطعش کنه اینجور موقع ها حرف و حدیث فامیلی پشت سر دختره ، کسی با ...

اصلن برام مهم نیست این رابطه از اول نمیخاستمش من از سر بیکاری خواستم بشناسمش تو دستم نگه دارم حداقلدولی گند زدم خیلی بد اصلن تعجب میکنم از خودم که چرا اینجوری کردم واقعا خجالت میکشم ازخودم عین خوره افتاده به ذهنم فقط 

کلا به چپت بگیر جریانوواقعا نیاز به اینهمه سرزنشو ناراحتی نیست کلا ردش کن بره و بگو بدرد هم نمیخوریم ...

خیلی احتیاج داشتم به هم چین پیامی واقعا اشتباهمو قبول میکنم من معمولا هم چین اشتباهی نمیکنم توزندگی این بار نمیدونم چیشد و چرا به خودم هم خیلی اعتماد دارم ولی اشتباهی هس که انجام دادم حالا دنبال اینم که حداقل اگر پیامی دادم بگم یه چیزی بهش که مقصر ایشون جلوه بشه واحترام و عزت نفسم حفظ بشه میدونم کامل نمیتونم این مشکل رو حل کنم برای کامل پاک کردن موضوع باید برگردم به دو هفته قبل در ضمن این رابطه هم اصلن برام مهم نیس از دست دادنش اصلن مهم نیس برام چون از اول هم مهم نبود

اصلن برام مهم نیست این رابطه از اول نمیخاستمش من از سر بیکاری خواستم بشناسمش تو دستم نگه دارم حداقلد ...

خودتو ناراحت نکن 

زمان که بگذره از یادت می‌ره 

منم تو گذشته م یه سری اشتباهاتی کردم که با گذر زمان اصلا یادم نمیاد

اما اون دوران زندگیمو واسه خودم جهنم کردم ، بهترین روزهامو 

بیخیال حرف هیچکس واست مهم نباشه 

ما ناراحتی مون بخاطر حرف مردم و قضاوت فامیل و آشناس

نمی‌دونم چند سالته، سنت که بره بالا متوجه میشی خودت ارزشمند ترینی 

خودتو ناراحت نکن زمان که بگذره از یادت می‌ره منم تو گذشته م یه سری اشتباهاتی کردم که با گذر زمان اصل ...

خیلی ممنونم به خاطر پیام خوبتون که باعث شد برای چن لحظه ای حالم بهتر بشه 

یگو دوستم رفته بوده مشاوره..مشاور بهش گفته بود با پسر یکم صحبتای حنسی بکنی که متوجه بشی تمایل داره یا نداره و تو این زمینه امتحانش کنی اشکالی نداره 

به خاطر همین باهات دربارش صحبت کردم..ولی الان پشیمونم و عذاب وجدان دارم با .. واقعا کارم درست نبود و لطفا دیگه درباره این مسایل صحبت نکنیم