2777
2789
عنوان

من با یکی به قصد ازدواج آشنا شده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به فکر جبرانش باش اگه امکانش هست چتارو دوطرفه بپاک اگه تا الان شات نگرفته باشه

پاک کردم میخام پیام داد یه چیزی بگم که احترامم حفظ بشه اصلن هم مهم نیس قصد ازدواج داره یا نداره چون من از اول دو دل بودم نمیخاستمش 

چقدر کم عقل و ساده ای اون پسر حتی اگه قصدشم ازدواج باشه عمدا پیاما رو سمت س چت میکشونه که تو رو امتح ...

بله واقعا هم چین دختری نیستم ولی نمیدونم چی باعث شد که من اینطوری خودمو سبک نشون بدم دختر ساده نشون بدم واقعا از این خیلی خجالت میکشم

کسی ک تو ی هفته به سک س چت رسید قطعا ادم درستی نیست حتی اگه خودشم قصدش ازدواج باشه خودتو بدبخت نکنکا ...

خواهش میکنم برام دعا کنید خیلی نارحتم از این بابت واقعا نمیدونم چیکار کنم اصلن در تعجب هستم که چرا هم چین اشتباهی کردم اگه یه روزی یه جای دیدم چی 

خواهش میکنم برام دعا کنید خیلی نارحتم از این بابت واقعا نمیدونم چیکار کنم اصلن در تعجب هستم که چرا ه ...

ااگرم دیدیش اصلا به روی خودت نیار انگار نه انگار که همچین چیزی پیش اومده هی بخوای بهش فکر کنی بدتره

🌼💛🍭🐥

چقدر کم عقل و ساده ای اون پسر حتی اگه قصدشم ازدواج باشه عمدا پیاما رو سمت س چت میکشونه که تو رو امتح ...

بخدا اصلن برام مهم نیس که قصد ازدواج داره یا نداره من فقط میخام فقط اشتباهمو جبران کنم از اول هم نمیخاستمش نمیدونم چیشد یهویی

عزیزم اشکالی نداره پیش میاد و آدم گاهی از این اشتباهات میکنه

همه ما قطعا از اشتباهات و حتی چه بسا بدترشو انجام دادیم گاهی 

خب اگر پیام داد با توجه به این جریان ردش کن دیگه

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️