2777
2789
عنوان

شغل خانگی

155 بازدید | 14 پست

دوستان چطور میتونم تو خونه پول در بیارم خودم لیسانس آی تی دارم ولی هیچ کاری ازش بلد نیستم فقط در حد کار با کامپیوتر به هنر و آشپزی هم علاقه دارم دلم می‌خواد دستم تو جیب خودم باشه لطفا کمک کنید از تجربه هاتون بگید ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یه سایت دور کاری ثبت نام کردم برای پروژه و اینا. اتفاقا اکثر پروژه هایی که میدن مربوط به کامپیوتر هست که من بلد نیستم احتمالا شما بلد باشی اونجا ثبت نام کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سرچ کن سایت کارلنسر

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شنیده بودیم آی تی خیلی درآمد زدست و بازار خوبی داره . همه ش دروغ بود ؟

نه دروغ نیست باید بری آموزش ببینی و هزینه هاش بالاست وگرنه شاخه های زیادی داره 

[QUOTE=357875094]برو آرایشگری یا خیاطی یاد بگیر اگه علاقه داری الان دیگه پول تو این چیزاست  میتونی یا مغازه بزنی ...[/QUOTEبله خیلیم خوبه مخصوصا آرایشگری به خیاطی خیلی علاقه ندارم