2777
2789
عنوان

باربری خوب برای اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 32745 بازدید | 88 پست

عزیزم ما کلا خانوادمون موقع اثاث کشی و جابجایی به نایس بار زنگ میزنیم واقعا از هر لحاظی بگی حرف ندارن مخصوصا بسته بندی وسیله ها رو جوری انجام میدن که هیچی نمیشکنه از همه مهمتر خیلیم منصفن موقع اثاث کشیم هیچیت گم نمیشه خیالت راحت به نایس بار زنگ بزن ماکه خیلی خیلی راضیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من باربری نایس بارو بهت پیشنهاد مپدم چون واقعا من خیلیییی از کارشون راضی بودم سری قبل به باربری دیگه زنگ زدم دزدبودن کلی از خورده ریزمام ناپدید شد ولی اینجامن گشتم نایس بار پیدا کردم دیگه همیشه موقعه اثاث کشی باهمین شرکت هماهنگ میکنم 

شماره 

02122144860

در تاريخ 26 آذر ماه 1400 جمعه صبح ساعت 8 اسباب كشي داشتم در تهران با  باربري شاد مديريت آقاي اسماعيل رنجبر كه شماره تلفن 88003186 و 66534556 و 44351435 و 09126437025 خيلي گران حساب كردند وسيله سنگين كه هر طبقه 30هزار هستش اين باربري هر طبقه را براي سه كارگر حساب ميكنه يعني طبقه اي 90 هزار ميگيره درحاليكه هيچ باربري اينكار را نميكنه همه باربري ها جابجايي براي هر طبقه 30هزار ميگيرندو ربطي هم به كارگر نداره لطفا به دوستانتان اطلاع رساني كنيد كه اين باربري گران را انتخاب نكنند

در تهران باربری ظریف بار را پیشنهاد میکنم.

اسباب کشی قبلی من با یک شرکت اینترنتی بود که در اخذ سفارش قیمتش پایین بود و اشتباه کردم و با یک شرکتی اسباب کشی کردم که نیروهاش برای کار  نامناسب بودند.

از وسایلمون شکستند. با تاخیر اومدند و هزار دردسر عجیب و غریب.

قیمت بالا هم گرفتند.

ولی اسباب کشی سال ۱۴۰۰ رو با ظریف بار انجام دادم.

۱۰ دقیقه به ساعت قرار در محل بودند.

با دقت و تمیزی خوبی انتقال را انجام دادند.

همه جوره راضی ام.

هر موقع در خیابون ماشین ظریف بار می‌بینم شادم و دعا میکنم .

من چند وقت پیش واسه اثاث کشیم با نایس بار تماس گرفتم واقعا کار بسته بندیشون عالی بود همه چیو جمع وبسته بندی کردن اخرسرهم وسیله هامو چیدن کارشون فوق العادس من که خیلی راضی بودم 

ادرس سایتشون 

https://nicebartehran.com/

اگه بهترین باربری در تهران رو بخوایید به نظر من شرکت صداقت بار جزو بهترین ها در غرب تهران هست ، هم خودرو های زیادی در سمت غرب تهران داره و هم از قدیمی ترین شرکت ها هست ، سمت شرق هم ظریف بار خیلی خوب فعالیت می کنه و بیشتر مشتری ها ازش راضی هستن

من قبلا تهران زندگی می کردم این دوتا شرکت که معرفی کردم خیلی خوب بودن ولی الان سمت کرج هستم اخرین بار اثاث کشی مو با همسفر بار انجام دادم واقعا کارشون خیلی خوب بود 

https://hamsafarbar.com/freight-karaj/