2777
2789
عنوان

باربری خوب برای اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 32747 بازدید | 88 پست

سلام دوستان تهرانیییی شعبه اصلی ظریف باربری ۰۲۱۲۲۶۳۳۰۹۲ با بسته بندی حرفه ای چیدمان عالی قیمت مناسب عالی کارگرانی خوش اخلاق ورزیده ماشین های بزرگ مسقف موکت کاری شده بدون هیچ دبه ای طبق فاکتور فقط لا یک تماس ۰۲۱۲۲۶۳۳۰۹۲

سلام دوستان مهم ترین و عالی ترین  باربری تهران اتوبار تهران هست ک ۵ ساله برند طلایی تهران در دستشون هستش بسته بندی عالی .چیدمان عالی.حمل عالی .زیر نظر ظریف باربری 

بدون دبه.بدون سر درد شمارشو میزارم باهاشون تماس بگیرید ۰۲۱۲۲۶۳۳۰۹۲

۰۲۱۴۴۳۶۳۷۰۲

ظریف باربری مدیریت سید علی حاجی زاده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاستفانه از نایس بار استفاده کردم و بدترین تجربه عمرم شد.

خواهش میکنم به هیچ عنوان با اینها کار نکنید و با جاهای معتبرتر کار  کنید.

علاوه بر خرابی و خش ساید و وسایلم، با وجود 5 کارگر و هزینه 6.500 ، نصف وسایلم موند و مجبور شدیم مجددا وانت بگیریم .

کارگرها کند و بی دقت بودند و تمام تلاششون رو کردند که کش بدن. با وجود فاصله 1 خیابون و آماده بودن همه وسایل اسباب کشی که میتونست با 3 4 تومن تموم بشه بالای 7 تومن برامون آب خورد؛ علتش هم اطمینانی بود که من به دوستان کردم که کامنت گذاشتن.

واقعا این پولها خوردن نداره. ما که راضی نبودیم

عزیزم ما کلا خانوادمون موقع اثاث کشی و جابجایی به نایس بار زنگ میزنیم واقعا از هر لحاظی بگی حرف ندار ...

تو رو خدا این باربری رو تبلیغ نکنید. بدترین تجربه عمرم بود. افتضاح افتضاح

سلام 

اتو بار تهران ۲۴ یکی از  کلاه بردار ترین باربری های تهران هستش

مبلغ تقریبی ۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان با من صحبت کردند و موقع حساب فاکتور ۷،۰۰۰،۰۰۰ تومانی دادند و شروع به دادو بیداد و آبرو ریزی کردن شدند

و بعد ۲ ساعت جنجال برای جلوگیری از آبرو ریزی بیشتر مجبور شدم مبلغ ۴.۵۰۰.۰۰۰ تومان پرداخت کنم

لطفا حتما از باربری های داری مجوز استفاده فرمایید تا در صورت تخلف بتوانید به اتحادیه اطلاع دهید.

میخواستم اطلاع رسانی کنم این باربری: جوان بار نیسان بار تهران
یه باربری غیرقانونی هست
من زنگ زدم گفتم چه وسایلی دارم گفتن یه نیسان کافیه و ۶۰۰ تومن با دو تا کارگر میشه
ولی وقتی اومدن بارها رو طوری زدن که دوتا بار بشه و به ازای دوتا بار و دروغهای خودشون دو میلیون و پونصد از من گرفتن

آدرس سایتشون: http://javan-bar.com/
شماره تماس: 09192789902

حتما قبل از هماهنگی از اتحادیه باربری معتبر بودنشون رو استعلام کنید

نوبار رو انتخاب نکنید؛ اولش که تماس میگیرن و جلب مشتری میخوان بکنن خیلی عالین و جوری هزینه ها رو میگن که کلی آدم میگه چه با انصافن! چه خوش برخوردن!

ولی در ادامه متوجه میشید که چقدر بدقول، بی تعهد و گرون محاسبه میکنن و چقدرم بی ادب

فقط به اسنپ بار نديد، پارسال من گول تخفيفش رو خوردم  كه دو برابر برام در اومد ، كلي تاخير و بهانه و هزينه اضافه تو سرشون بخوره كلي هم خسارت به وسايل و ديوار ها زدند و وقتي با پشتيباني تماس گرفتم گفت پولشو بده ما كارشناس ميفرستيم و هيچ وقت هم نفرستادند ، آدماي فوق العاده بي فرهنگي هم بودند، مثل وحشيا انگوراي تو حياطو خوردند ، همش دستشويي ميرفتند، خلاصه ما هم دستمون به جايي بند نبود فقط چندتا نفرين درست حسابي نثارشون كرديم اين آشغالارو

گلعذاري  ز گلستان جهان ما را بس / زين چمن سايع آن سرو روان ما را بس .

سلام اگر دنبال یه باربری مطمئن وباصرفه هستید اپلیکیشن آرمش بهترین گزینه س 

اگر هم راننده هستید ومیخوایید ثبت نام کنید و بار ببرید میتونید برید داخل سایت armash.ir یا به این شماره زنگ بزنید ۳۴۱۵۳_۰۲۱ 

بار هاشونم به کل استان تهران و البرز هستش