2777
2789
عنوان

باربری خوب برای اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 32726 بازدید | 88 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما از باربری برند استفاده کنید و از باربریهای متفرقه استفاده نکنید.

من خودم اینقدر تو نی نی سایت و بقیه جاها هی گفتن برندا پول اضافه میگیرن و کار نمی کنن رفتم اینترنت رو گشیتم و بابری متفرقه ارزان پیدا کردم اسمش اتو بار تهران بود با خودم گفتم این سایت داره یقین میشه بهش اعتماد کرد. 

صبح به اتو بار تهران زنگ زدم گفت با خیلی خوبیم و یه قیمت مناسب گفت . بعد باهاش واسه عصر ساعت 6 قرار ست گردم و آدرس دادم . ساعت 6 شد هر چی منتظر شدم کسی نیومد بعد نیم ساعت زنگ زدم گفت اصلا به ما خبر نداشتیم و اشتباه میگنی به کس دیگه زنگ زدیو اینو خلاصه به زور یه دونه دیگه با تاخیر فرستاد ساعت 8 و نیم رسید.

آقا معطلتون نکنم یه مشت لات و لوت ریختن انگار از اینا که تو سطل آشغال دنبال غذا میکردن برداشته بود آورده بود. فوق االعاده بی تربیت و هر کدوم دلشون میخواست برمیداشتن و هر کدوم دلشون میخواست میگفتن ما اینا رو نمیبریم شکستنیه!

خلاصه رسید به یخچال و کاناپه گفتن که ما برای اینا پول جدا میگیریم  . هر چیزی یه مقدار بزرگتر از یه کارتن بود میگفتن پول جدا میگیریم.

خلاصه بیچارمون کردن یه برابر پول که گفته شده بود گرفتن اونم بارجر نمی بردن که.

بعد که کار انجام شد . من اومدم ببینم اسم سایت چی بود دیدم اینا یه مشت کلاه بردارن که با اسمای مختلف تبلیغ پر کردن تو سایتا 

مثلا به اسم اتوبار شهران

اتو بار تهران

و اسمای مختلف ولی با شماره تلفن ثابت

من شماره تلفن رو سرچ کردم دیدم انواع و اقسام اسمها رو تبلیغ کردن

یادتون باشه یه شماره تلفن رو که میخواین زنگ بزنین اول سرچ کنین به اسمای مختلف تبلیغ نداشته باشه

این شماره تلفن ها رو یادتون باشه:

44328466

22381494

88690474

اینا شماره هایی هستن که تو نت سرچ کنید و قسمت عکسای گوگل رو سرچ کنید یه عالم آگهی با اسمای مختلف میبینید.

خواهشن توجه کنید که اینا پشت تلفن به صورت مطمعن یه مبلغ رو میگن و موقع حمل با وقاحت یه مبلغ دیگه و میخندن بهتون به خاطر سادگیتون 

اینا یه مشت لات و الواتن که بهترین راه درآمدو سو استفاده از نبود نظارت تو این زمینه باربری میبرن

فقط عضو سایت شدم که این همه آشفتگی و ناراحتیم از ظریف بار رو با دوستان به اشتراک بذارم شاید کمی از عصبانیتم کم شد.. با فاکتور ۶میلیونی بابت جابجایی اثاث کنار بیام یا با عربده کشی راننده و کارگرهاش توی واحد برای گرفتن پول زور... چند دقیقه قبل اینستاگرام رو چک کردم دیدم پر از تبلیغ ظریف باره توسط بازیگر و ...

واقعاااااا تجربه بدی رو برام رقم زدن طوری که حالم از هرچی اثاث کشیه به هم میخوره 

سلام دو هفته قبل بعد از کلی تحقیق و خوندن یه عالمه کامنت و نظر دوستان به این نتیجه رسیدم که برای اس ...

واقعا یکی از بیخودترین اثاث کشی عمرم با شرکت ظریف بار بود کارگران بی تربیت داشت همچنین ما همین بارو یکسال قبلش با ر یه کامیون کردیم ولی وقتی همان بار را با ظریف بار فرستادیم یک سوم بار جا نشد که به دلیل عدم چیدمان خوبشون بود توی خیابان با سرعت لاک پشتی حرکت می کردن تا بیشتر هزینه دریافت شه دوستان اصل گول این شرکتو نخورین افتضاحه