2777
2789
عنوان

باربری خوب برای اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 32743 بازدید | 88 پست
ظريف بار

باربری اثاث کشی آنلاین یه قیمت کلی میده فقط کافیه مکان مبدأ و مقصد/ طبقات مبدا و مقصد رو مشخص کنید اونا برآورد قیمت میکنن و سریع پاسخ میدم این اینکه روبیکا اثاث کشی آنلاین هستhttps://rubika.ir/joing/EAEJJFAI0XCFFHKRHSFHBUKDZBUCGAOP

سلام  اتو بار تهران ۲۴ یکی از  کلاه بردار ترین باربری های تهران هستش مبلغ تقریبی ۲،۰۰۰،۰ ...

اتحادیه اصلا رسیدگی نمیکنه چون باربری های بزرگ خودشون عضو های اصلی اتحادیه هستن حق وتو دارند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرمن فقط با باربری جابجا کنید که مجوز اتحادیه داشته باشه،درضمن قبلش تاکید که فاکتور قیمت هایی که گفتن رو براتون بفرستم،من امسال بااین باربری جابجایی انجام دادم کارشون خوب بود همه ی قیمت هام طبق اون چیزی بود که پشت تلفن بهم گفته بودن.محک بار آقای خیری

داشتم تو سایت مطالب و تجربه ها را میخوندم چقدر بد بوده که شرکت باربری ها جوابگو نبودن اگر اصفهان بودید یا قصد اسباب کشی از اصفهان به شهر دیگه را داشتید بنظرم یکی از این شرکت های باربری که کارش خوبه و قابل اطمینان است شرکت باربری و حمل اثاثیه منزل کهن بار است تعدادی کارگر اسباب کشی داره که خیلی کاربلد هستن و یک تنه یخچال ساید و گاوصندوق را روی کمرشان میذارند و جابجا میکنند البته حرفه ای و باتجربه هستند تا حالا چند نفر از فامیل هم این شرکت را معرفی کردم کاربلد هستند

کلا برید شرکت باربری قرارداد بنویسید یک نسخه هم پیش خودتون نگه دارید اینقدر که دزد بازار شده این باربریا

ما زنگ زدیم ظریف بار ولی شرکت تقلبیش من نمی‌دونم چرا تو گوگل پر شده ازینا جوری که میزنی ظریف بار اول اینا میان جلو 

اول یه قیمت پایین میگن بعد میان یخچالو گرو میگیرن تو ماشین دقیقاً ۵ برابر قیمت جاهای دیگه رو میگن کلا به جز قرارداد حضوری داخل باربری یا نهایتاً اسنپ باربری به هیچ عنوان به هیچ سایت یا فردی داخل گوگل یا دیوار زنگ نزنید سرتون کلاه می‌ره مگه اینکه پولتون زیادی کرده باشه بخواید بریزید تو شکم این کلاه بردارا

حتما از باربری برند استفاده کنید و از باربریهای متفرقه استفاده نکنید. من خودم اینقدر تو نی نی سایت ...

سلام منم فیک به تورم خورد تو گوگل به اسم تپس بار که هیچی نداشتم جز یه چنتا کارتون با یخچال قیمت ۲ بود از من ۱۳ میلیون گرفت دستم هیجا بند نیست اکثرن فیک و کرد هستن 

چطور میخورن این پولاروید من آتیش گرفتم از حرص

با سلام در خصوص باربری های سطح تهران خواستم تجربه بدی که داشتم خدمت تون بگم که سایر دوستان حواس شون جمع باشه و کلاه سرشون نره

همین چند روز پیش ما از باربری تهران که تو اتوبان باکری نزدیک هایپر استار هست ماشین و 4 تا کارگر گرفتیم تلفنی هماهنگ شدیم و مبلغ طی کردیم ولی بعد اسباب کشی کلا مبلغ عوض کردن و گفتن این وسیله جدا حساب میشه و کلا 5 قلم جداگانه حساب کردن روی همه چی از کارگر تا ماشین و وسایل و طبقات و ... دبه کردن 

خلاصه سرتون در نیارم برای 4 تا تیکه وسیله مسیر 6 کلیومتری و زمان زیر 3 ساعت مبلغ 8 و نیم گرفتن و وقتی اعتراض کردیم گفتن سایدتون میبریم و شروع کردن سروصدا کردن ما هم از ترس آبرو ریزی مجبور شدیم دادیم ولی گفتم راضی نیستیم
خلاصه حواستون باشه از چه باربری ماشین و کارگر میگیرید.

با سلام

اگر باربری در اهواز احتیاج دارید 

و یا حمل انواع بار از اهواز به سراسر ایران نیاز دارید من فقط و فقط باربری خونه بار رو پیشنهاد می دم خدمات بسته بندی لوازم منزل هم انجام میدن

واقعا عالی 

https://www.khoonebar.ir/