2777
2789
عنوان

باربری خوب برای اسباب کشی

32691 بازدید | 88 پست

سلام دوستان تهرااااااااااااانی..

باربری خوب تهران که کارش خوب باشه و راضی بودین از کارشون و کارگراشون بهم معرفی میکنین 

ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن تا دوسال پیش تهران بودم اونجا اطلس بار کارش خوب بود

الانم دو سال کرجم باربری غرب کرج کارش و قیمتش خیلی عالیه و ساعت هم نمیزنه که پول اضافی بگیره

به نظرم اگه از تهران میخواین بیاین کرج یا از کرج برید تهران از یه باربری خوب تو کرج ماشین بگیرید خیلی قیمتاشون بهتره

لینک باربری غرب هم اینه http://ogha.ir 

بنظرم باربری های برند،قیمت های بالایی مطالبه میکنن خوب طبیعی هم هست بخاطر هزینه های تبلیغاتشونه

من از این باربری استفاده کردم خیلی هم راضی بودم

حمل اثاثیه منزل باربری تهران نوین 

اینم شماره اش:09123219762

22021761

22021871

هفته قبل ما خونه مونو عوض کردیم همسایمون ایران باربری رو معرفی کرد اومدن خودشون بسته بندی کردن جابجا کردن با ماشین های موکت دار و سر آخر هم خونه رو برامون چیدن.خیلی جالب بود یه باربری تهران با این امکانات 

این سایتشه https://iranbarbari.com

اینکه کدوم باربری بهتره به نظرم بارکو چون سیستمش آنلاینه و می تونید به صورت آنلاین درخواست بدید و قیمتش ثابته مثل بقیه باربری ها که دبه می کنن نیست

من اپ رو از اینجا دانلود کردم و سفارش دادم

http://baarco.co/

سلام

دو هفته قبل بعد از کلی تحقیق و خوندن یه عالمه کامنت و نظر دوستان به این نتیجه رسیدم که برای اسباب کشی وسایل جهیزیه م از تهران به کرج از خدمات ظریف بار استفاده کنم.گفتم درسته که گرونتر از بقیه جاهاست ولی حداقل خیالم راحته بابت وسایلم.

ولی الان فقط توی نی نی سایت عضو شدم که کامنت بذارم تا کسی اشتباه ما رو تکرار نکنه.

وسایل در جابجایی آسیب ندید که اون هم به این علت بود که همه وسایل رو از قبل بسته بندی کرده بودم و اکثر وسایل هم آکبند و توی جعبه شون بودن.نکته ای که میخوام بگم اینه که علی رغم اینکه قرار بر این بود که ماشین باربری پشت سر ما حرکت کنه ولی به شکل عجیبی ناگهان گاز داد،سبقت گرفت و خودش رو از دید ما خارج کرد....و با این تفاسیر نیم ساعت هم بعد از ما به مقصد رسید!!! هزینه باربری یک میلیون شد و ما بی خبر از همه جا صد و چهل هزار تومن هم انعام دادیم، بعلاوه ناهار که کارگرها خواستن و ما هم براشون تهیه کردیم.کوتاه بگم که بعد از چیدن و باز کردن وسایل بسته چرخ گوشت،غذاسازو یک کارتن از چینی هام غیب شده بود....چندین بار با ظریف بار تماس گرفتم و هر بار اپراتور منو به بخش شکایات وصل کرد و اونقدر پشت آهنگ انتظار بخش شکایات میموندم تا تلفن قطع میشد.اونقدر از انتخاب این باربری ناراحتم که فقط تصمیم گرفتم تجربه م رو با شما در میون بذارم تا بقیه مثل ما متضرر نشن.یه نکته خیلی مهم هم اینه که موقع باربری حتما یکی از اعضای خانواده یا یکی از دوستانتون سوار ماشین باربری بشه و همراهشون تا مقصد بره تا وسط راه وسایلتون دزدیده نشه...موفق باشید.

بنده هفته پیش با شرکت ظریف بار اسباب کشی کردم و الان 5 روزه که باهاشون درگیرم.

یخچال ساید بای ساید رو باز کردن و نتونستن از پا گرد طبقات رد کنن و در طبقه اول رها کردن و گفتن رد نمیشه و رفتن.

لطفا به موارد زیر توجه کنید تا شما هم در آینده دچار مشکل نشین:

1. اگه همچین اتفاقی براتون افتاد اصلا تسویه نکنید چون دیگر جوابگو نیستن و اگه پشت گوشتون رو دیدین اونها رو هم دیدین.

2.وقتی شماره 1500 رو میگیرین و بعد داخلی 6 و خانمها شمارا به چند آقا وصل میکنن که من چندین بار با آقای ذولفقاری و بسطام صحبت کردم و فقط میگن باهاتون تماس میگیریم ولی تماس نمیگیرن چون شما خسته میشین و دیگه پیگیری نمیکنین.

3.بعد از کلی دعوا و پیگیری آقایی به نام کیانی که بازرس اونجا هست رو به شما معرفی میکنن  به شماره 09191000108 که ایشون که بعد چندبار تماس دیگه جواب شمارو نمیدن.

4. از من مبلغ 850 هزار تومان پول گرفتن که تقریبا 2 برابر بقیه شرکتها بود تعرفه ها.

5. بهشون میگم من اینهمه پول دادم کارم هم ناتموم ول کردین جوابگو نیستین من چکار کنم , میگن نه ما فقط پول یک طبقه رو گرفتیم که آوردیم بالا و پول 4 طبقه که نبردیم رو حساب نکردیم

6. میگم حالا من باید چیکار کنم میگن اگه میخاین کارگر بفرستیم سرویس جدید حساب میشه هر کارگر 170 هزار تومان یعنی 680 تومان برای کارگر و 60 تومان برای 4 طبقه بالا بردن بعلاوه 50 تومان برای بستن درب سایدها یعنی 790 تومان دیگه باید بدین.

7. کارگرهایی که میفرستن از اتباع افغان هستن که اصلا هیچ تجربه ای ندارن.

8. در نهایت بنده مجبور شدم 160 تومان به یک باربری دیگه بدم تا یخچال رو بیارن بالا.

9. من گول تبلیغات ظریف بار رو خوردم , همیشه هر چیزی که گرونتره دلیل بر بهتر بودنش نیست.

10. بنده در طی 5 روز بیش از 20 بار شرکت ظریف بار تماس گرفتم و هر دفعه گفتن باهاتون تماس میگیریم ولی حتی یک دفعه تماس نگرفتن حتی معضرت خواهی کنن.

11. چندین بار تاکید کردم که ما فرزند 6 ماهه داریم آخه این کار شما درسته تو این گرما پاسخگو نیستین ولی این افراد بویی از آدمیت نبره اند متاسفانه.

12. اینجانب سپهر موسویان هستم با شماره 09122073299 و این یک داستان واقعی میباشد.