2777
2789

مثلاً دیروز به خاطر اینکه بابام پاشو ماساژ نداد چون درد میکرد 

به دعوایی راه انداخت که خدا می‌دونه یعنی اکثر جمعه ها حتما باید به بحثی پیدا بشه 🤦🏼‍♀️

خیلی فحش های رکیک میده 

مثلاً دیروز به مامان و بابای بابام فحش میده ولی بابام هیچی نمیگه به منم گفتم ج.نده 💔

به نظرتون باید چیکار کرد 

اینم بگم دکتر اینا نمیاد 

همین مادرم منو افسرده کرد تو ۱۴ سالگی چون دخترخاله همسنم که ازدواج کرده بود 🥲

من اصلا بچگی نکردم ، همش یه گوشه کز میکردم 

کاش مامانم اصلا بچه دار نمیشد 💔

خیلی عصبیه 

یائسه هم که شده دیگه بدتر شده 🤦🏼‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه خیلی سخته چون آدم باهاشون زندگی میکنه روانی میشه

افسرده شدم همش استرس داغونم جایی نیست از دستشون فرار کنم برم کاش بمیرم آدم تو قبرم بره باز یه عده میان سر قبرش بابا حداقل دست از سر مرده بردارین کاش خودکشی گناه نبود

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴

طبعشون دم هستحجامت تو پاییز انجام بده زیر نظر طب سنتیکاهو بخوره کنار غذاتو خونه اسپری کن گلابببخشید ...

من قدم ۱۷۴ وزنم ۶۵ طبعم چیه همیشه بی حالم

من یک عدد تنبل هستم از نوع انسان 🦥تصمیم دارم زندگیمو تغییر بدم از امروز؛۲۵/۰۲/۱۴۰۴

افسرده شدم همش استرس داغونم جایی نیست از دستشون فرار کنم برم کاش بمیرم آدم تو قبرم بره باز یه عده می ...

منم اینو میگفتم ولی واقعا هیچ کس غیر خودمون نمیتونه نجاتمون بده 

باید پیشرفت کنیم به یه جا برسیم تنها راهه

منم اینو میگفتم ولی واقعا هیچ کس غیر خودمون نمیتونه نجاتمون بده باید پیشرفت کنیم به یه جا برسیم تنها ...

آره ولی دیگه بعضی وقتها حوصله زیر صفره