2777
2789

سلام شوهرم وقتی براشون فروشنده میاد مثلا هی میاد میگه فروشنده انقد سربه سر بچها میزاره یا اینکه خانم فلانی بچه نداره بعد برای اینکه مستری خرید کنه جان بچشو قسم میخوره یه جورایی حس میکنم احساسی داره که اینطور میاد راجبش صحبت میکنه یا بحثشو وسط میندازه یا از اینطور تعریفا که مثلا این کار کرد اونکارو کرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم حساس شدی چون چیز حاصی نگفته ، بیشتر دوست داره باهات حرف بزنه راجب امورات مغازه و اتفاقایی که ...

نمیدونم بهش میگم بدم میاد هی میگی اینجوره اونجوره بعدم عصبی شدم بهش گفتم دل منو میشکونی این کارات یعنی کع احساس داری اگه دیدی از کسی خوشت اومده بگو من میرم بعد دیگه قسم میخوره میگه بخدا اینطور نیست باشه چشم دیگه نمیگم 

بنظرم حساسی ، صرفا داره میگه روزش چطور بوده و چه اتفاقایی افتاده و همکاراش چجوری رفتار میکنن

پس کاش نمیگفتم احساس داری یا خوشت اومده ازش میترسم یا این حرفم واقعا علاقه پیدا کنه 

ببین عزیزم اینروزها هرجا همکاری زن و مرد باشه شک نکن که مفسده هم هست

من خودم به شخصه اینو لمس کردم بخاطر همکارای خانم شوهرم.چون متاسفانه اکثر دخترها و حتی خانمهای متاهل در برخورد با همکاران مرد رعایت ادب و اخلاق رو نمیکنند.قدیم خانمها جایی که مرد بود خیلی مراقب رفتارشون بودن ولی حالا مثل گذشته نیست متاسفانه

پس کاش نمیگفتم احساس داری یا خوشت اومده ازش میترسم یا این حرفم واقعا علاقه پیدا کنه

نه دیگه خودتو اذیت نکن ، حالا تو حساس بودی خوشت نمیومد یه چیزی گفتی

بیرونُ ولش کن چایی بزار، لش کنیم دوتایی خونه🍵

نه دیگه خودتو اذیت نکن ، حالا تو حساس بودی خوشت نمیومد یه چیزی گفتی

بدم میاد بخدا اخه اون دختر سنشم ۳۵ اینا میخوره و مجرده حس میکنم شوهرم اینطور میگه که منم مثه اون باشم مثلا با بچه بازی میکنه و فلان بعد یبار تعریف کرد که با بچها بازی میکنه و از این خرفا منم گفتم خودش بچه نداره و اینکه مسئولیت زندگی هم رو دوشش نیست وگرنه وقت و حوصله انچنانی نداشت حس میکنم مثلا میخاد به من بگه که اره حوصله داره نمیدونم یا من اینطور حساس شدم اخه من وقتی ندارم که بخام وایسم با بچهام بازی نمیدونم واقعا منظوری داره یا بی دلیل اینطور میگه 

منم به این خاطر حساس شدم

حست درست میگه بهت

مرد باید تو محیط مردونه کار کنه هرچند متاسفانه این روزها مردانه ترین شغل ها هم خانمها رفتن قاطی شدن

من اگه وزیر علوم بشم کلا یه سری از رشته ها رو جنسیتی میکنم