2777
2789

پمپ درد به نظرتون لازمه هزينه ش چقدره؟ نميدونم درد عمل تا چه حد هست ميتونم تحمل كنم يانه؟ زودتر بايد بگم پمپ درد ميخوام يا هروقت بگم برام ميذارن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه سوال داشتم ببخشید استاتر من خیلی خجالتیم همیشه از این که موقع زایمان چی میشه میترسم چون خودم همراه بودم دیدم پرستارا پیش همه همه جای ادما رو نشون میدن لطفا اگه راهی میدونین بهم بگین چون میگن ادم خودش حال حرف زدنم نداره بگه مثلا رومو باز نکن از این حرفا😣

عشق های امــروزی بی نامقابل انتقال به غیر و معاف از احساس می باشند 🙄 

خیلی خوبه حتما بگیر.. واسه من پارسال همین موقع شد 180.وقتی همسرم واسه عمل رضایت میداد پرسیده بودن پمپ درد هم میخواید که همسرم قبول کرده بود و تو  ریکاوری بهم وصل کردن.

من بیحسی نخاعی بود بودم دکترم موقع عمل به دکتر بیهوشی گفت برای ایشون با بی دردی انجام بدین منم تا 24 ساعت درد نداشتم اصلا فردای عملم که اوکی بودم شاید یکی دوروز فقط شیاف میزاشتم خواستی از دکترت اینم بپرس

الهي وربي من لي غيرك...

وای آره بگیر حتما من زایمان اولم خیلی درد داشتم ولی سر دومی خیلی خوب بود پمپ درد داشتم یه کوچولو که فشار میدادم کلی دردم کم میشد والا دوسال پیش که من زایمان کردم بیمارستان دولتی هزینه اش هشتادبود حالا رادر جریان نیستم

من دکترم میگفت پمپ درد توش مرفين و داروهای خواب آور داره می ره تو شیر بچت منم نگرفتم

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭