2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقال شارژالان دیگه نمیشه 

میشه عزیزم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

یادمه اولین گوشی نوکیا ساده بابام خرید من بیشتر از بابام هیجان داشتم تا یکی بهش زنگ میزد سریع گوشی رو ازش میگرفتم میرفتم یه جای دور جواب میدادم    بگم که بچه بودم

شاید واسه شما خاطرس ولی من الانم انجام میدم مثلا انتقال شارژ..تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی هم اصل ...

اره انتقال ش ار ژ الانم میشه فک کنم

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
تک میزدن به هم واسه اذیت کردن طرف    

اوه! نه بابا من یه دوست داشتم تک میزد یعنی به یادتم  

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم

من یه روز تمام در حسرت این می بودم که بابام گوشیشو بده مار بازی کنم کنارش میشستم دستم زیر چونه ش به گوشیش توی دستش  نگاه میکردم  بعد میگفتم بابا 5 دقیقه قول میدم

حالا اون مار مزخرفه درازه   

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
یکی دیگه هم یادم اومد اونموقع ها سونی اریکسون بود که وسطش دکمه داشت ...از اونا خریده بودم یه اهنگ اس ...

من الانشم همینطووریم      

ی پیامو سعی میکردم خلاصش کنم دوتا پیام نشه ۱۰تومن اضافه شه    

منم اینکارو میکردم :-))

کلا اون موقع اس دادن خیلی کار باحالی بود! یهو میدیدی تو فامیل دونفر موبایل دارن که زیادم به هم ربط نداشتن..ولی به هم اس ام اس میدادن خخخخخ..چون کسیو نداشتن 😂

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

اولش اس ام اسی وجود نداشت.. رفتیم ثبت نام کردیم چند روز بعد اس ام اسمون وصل شد... بعدش ام ام اس اومد که عکس میفرستادیم باهاش...اونم رفتیم ثبت نام کردیم خخخخخ

اونموقع هم این ایرانیها با اون عکسها چیزهای س ک سی میساختن ... کلا از هر وسیله ای در این راه استفاده میکنن

ولی خدایی من نه جایی موبایل نشون میدادم نه به کسی میگفتم بهم زنگ بزنه...هروقت لازمم میشد از جیبم درش میاوردم.. خیلی هم کوچولو بودن گوشیها تو مشت جا میشدن ... خخخخ از اولشم بی بخار بودم تو حال خودم بودم فقط 😆

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

اوایل که گوشی گرفتم برا همه هی اس میفرستادم یادمه برا جاریم یه پیامایی میفرستادم الان ک یادم میاد انقد خجالت میکشم😆

مثلا : شماره کفشتو بده بزنم به پیشونیم تا همه بفهمن ما خاک پاتیم رفیق😏

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
اوایل که گوشی گرفتم برا همه هی اس میفرستادم یادمه برا جاریم یه پیامایی میفرستادم الان ک یادم میاد ان ...

آب دماغتیم قطره بینی بریز فنا شیم 😂😂

بابام ۱۷ سال قبل گوشی گرفت

اون زمان تو‌کل فامیل کسی نداشت

ی سری رفتیم بیرون من ۱ سالم بود

بعد دخترای جوون فامیل ب نوبت گوشیو میگرفتن 

الکی باهاش صحبت میکردن و قدم میزدن

اینا رو هم مامانم بزرگ‌تر شدم واسم تعریف کرد

بچه ۱ ساله یادش نمیمونه😅