حدود سییزده سال پیش بابام گوشی خریده بود..بعد هرچی مسیج میومد یا میس کال داشت و همون لحظه پاک میکرد یعنی همیشه هیستوری و این باکسش خالی بود😂😂میگفت گوشی سنگین میشه خراب میشه😲😲😲😲😂😂😂دورش بگردم من چقد ساده بود😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یادمه اولین گوشی نوکیا ساده بابام خرید من بیشتر از بابام هیجان داشتم تا یکی بهش زنگ میزد سریع گوشی رو ازش میگرفتم میرفتم یه جای دور جواب میدادم بگم که بچه بودم
شاید واسه شما خاطرس ولی من الانم انجام میدم مثلا انتقال شارژ..تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی هم اصل ...
اره انتقال ش ار ژ الانم میشه فک کنم
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
من یه روز تمام در حسرت این می بودم که بابام گوشیشو بده مار بازی کنم کنارش میشستم دستم زیر چونه ش به گوشیش توی دستش نگاه میکردم بعد میگفتم بابا 5 دقیقه قول میدم
حالا اون مار مزخرفه درازه
اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
کلا اون موقع اس دادن خیلی کار باحالی بود! یهو میدیدی تو فامیل دونفر موبایل دارن که زیادم به هم ربط نداشتن..ولی به هم اس ام اس میدادن خخخخخ..چون کسیو نداشتن 😂
این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227
اولش اس ام اسی وجود نداشت.. رفتیم ثبت نام کردیم چند روز بعد اس ام اسمون وصل شد... بعدش ام ام اس اومد که عکس میفرستادیم باهاش...اونم رفتیم ثبت نام کردیم خخخخخ
اونموقع هم این ایرانیها با اون عکسها چیزهای س ک سی میساختن ... کلا از هر وسیله ای در این راه استفاده میکنن
ولی خدایی من نه جایی موبایل نشون میدادم نه به کسی میگفتم بهم زنگ بزنه...هروقت لازمم میشد از جیبم درش میاوردم.. خیلی هم کوچولو بودن گوشیها تو مشت جا میشدن ... خخخخ از اولشم بی بخار بودم تو حال خودم بودم فقط 😆
این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227