حدود سییزده سال پیش بابام گوشی خریده بود..بعد هرچی مسیج میومد یا میس کال داشت و همون لحظه پاک میکرد یعنی همیشه هیستوری و این باکسش خالی بود😂😂میگفت گوشی سنگین میشه خراب میشه😲😲😲😲😂😂😂دورش بگردم من چقد ساده بود😂😂
تو عروسي خالم يه اتفاقي افتاده تو فيلم ديديم بعده ها
يه خانواده حدودا پر جمعيت يدونه گوشي داشتن كه مينداختن گردنشون
هركي ميخواست برقصه سريع گوشي رو مينداختن گردنش اونم ميومد وسط و ميرقصيد
حدودا ١٢-١٣ نفرن
واي خيلي باحال بود😂😂😂
و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داییم گوشی بلوتوث دار گرفته بود از دوستش یه عکس بلوتوث کرده بود که خودکار ده ثانیه بعد صفحه گوشیش رو خاموش میکرد ، رفت پیش دومادش گفت مهدی یه نگاه به گوشیم بنداز میکروب افتاده توش
اهان شب اولی که گوشی خریدم همش دغدغم این بود که گوشیمو کجا بزارم بخوابم😂😂😂 اخر پیچیدم لای دستمال ...
چرا؟ میخواستی کسی نره سرش؟
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بابای منم یه گوشی از خارج آورده بود. اونجا خط اعتباری بود ولی ایران هنوز تازه خط دائمی داشتن همه. بلد نبودیم باهاش کار کنیم همه اعتبارش رو تموم کرده بودیم خودم و داداشم.خخخخ یه موبایل بزرگ بود. اولین گوشی خودم هم یه نوکیا یازده دوصفر بود بیچاره هنوز کار میده
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
زن عموی شوهرم گوشی خریده بود ایرانسل بود خطش بعد زنگ زده بودشوهرم بپرسه چطوری شار ژ وارد کنه شوهرم گفته بود بزن * 141* .اینم نوشته بود ستاره 141 ستاره 😁
من سال 84 اولین گوشیمو خریدم موتورولا بود خیلیی دوسش داشتم زنگ اس اسمش ولی خیلی ضایع بود میگفت اس ام اس آمده ای جان اس ام اس آمده ای بالهجه افغانی چرا اخه اینو گذاشته بودم😀😀