2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست میشه خواهری کنید بیاید یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 31 پست
ممنونم عزیزم تروخدا شما هم برام دعا کن که حالم خوب شه🤍

چشمممم عزیزم❤️🌸

از خدا برات بهترینارو میخوام غصه نخور برای یه آدمی که ارزش نداره

آواکادو سایت🥑                                                            

عزیزم شما یک دختر خانواده داری بشین سرجات خاستگار خوب ک اومد قبول کن نیازی نیس روح و قلبتو بازیچه دس ...

بخدا من اصلا اهل دوستی و اینا نبودم

حتی به ازدواجم فکر نمیکردم

نمیدونم چم شد یهو اینطور شدم...

من نمیخواستم باهاش دوست شم چون خیلی دوسش داشتم به قصد اشنایی حرف میزدیم اخر خودش انقد محبت کرد رابطمون رفت سمت این چیزا.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به دوستم گفته بود من از اولم دوسش نداشتممحبتاشو که یادم میاد باور نمیکنم این حرف اون ادم بود...

ببین عزیزم احتمالا خیلی کم سن و سال هستی و طرفت هم خیلی کم سن و سال هست. تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که خیلی زودتر از اونیکه فکرشو کنی فراموش میکنی و برات کاملا بی اهمیت میشه. 

ممنون ازت🤍ولی بخدا تو این سن منی که یه روزی تنها مشکلم زیاد خندیدن بود حالا با قرص افسردگی و قرص مع ...

اره واقن 

فق تنها راهش همینه ک گولشونو نخوریم 

پسری ک ادمو دوست داشته باشه.ت همون دو سه روز اول میاد قضیه رو جمع میکنه

مگ شوهر خودم همینجوری نبود

روز اول منو دید روز دوم اومد منو گرفت 

میان میگن پول نداریم فلان نداریم همو نشناختیم اینا همش بهمونه اس مردی ک واقن بخاد زندگی کنه همون روز دوم میاد 

من واقن زندگی ارومی دارم 

و برگردم عقب هیچ وقت الکی ادایی نمیشم و ازدواج میکنم 

ازدواج خیلی خوبه هزاربار ب ابجیممم گفتم

بالاخره ما دختریم کشیده میشیم سمت جنس مخالف

و چه بهتر از اینک نیازهای جنسی و عاطفیمونو شوهرمون براورده کنه

اشکال نداره هنوز داغش تازه اس من یه جایی خوندم شکست عشقی میتونه به اندازه ی مرگ یه عزیز سخت باشه اول ...

واقعا اینکه بدردم نمیخوردو قبول دارم

اهل هر کثافت کاری بود اعصاب و روان درست حسابی نداشت گاهی خیلی خیلی بداخلاق و عصبانی بود

میدونم خدا بهم رحم کرده ولی واقعا دلتنگی واسه خاطرات خیلی ادمو اذیت میکنه

برام دعا کنید حالم بهتر شه:) 

بخدا من اصلا اهل دوستی و اینا نبودمحتی به ازدواجم فکر نمیکردمنمیدونم چم شد یهو اینطور شدم...من نمیخو ...

عزیزم چون تو سنی هسی ک نیاز داری ب شریک عاطفی

و بخوای نخوای کشیده میشی سمت این چیزا

حق داری انقد ناراحت باشی اما اینو بدون که مشکل از تو نیست اینطور ادما مشکل دارن تو الان احساس غم دل ...

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی🤍

بخدا خودمم قبول دارم ادم درستی نبود و خدا بهم رحم کرد

ولی نمیدونم چرا گاهی دلتنگ خاطرات میشم

شماام برام دعا کنید🥲

ببین عزیزم احتمالا خیلی کم سن و سال هستی و طرفت هم خیلی کم سن و سال هست. تنها چیزی که میتونم بهت بگم ...

من ۱۹ سالمه اون ۲۱

من جز تو این موضوع خیلی ادم عاقلی بودم نمیدونم چرا واسه این یکی انقد سادگی در میارم وگرنه طرفم خیلی بچه و خام تر از منه 

اره واقن فق تنها راهش همینه ک گولشونو نخوریم پسری ک ادمو دوست داشته باشه.ت همون دو سه روز اول میاد ق ...

عزیزمممم ان شاءالله خوشبخت شید🤍

اتفاقا همیشه بهونه پول میاورد منم بهش قرض میدادم

بخدا من خیلی سادگی کردم

من ۱۹ سالمه اون ۲۱من جز تو این موضوع خیلی ادم عاقلی بودم نمیدونم چرا واسه این یکی انقد سادگی در میار ...

اقتضای سنته. همه تقریبا تو این سن همچین حسایی داشتیم. تو همین سایت کلی تاپیک های مشابه مثل شما هست که همسن های خودتون زدن. اصلا چیز عجیبی نیست که به کسی دل بستی و حالا شکست عشقی خوردی. کاملا طبیعیه. ولی اینم بدون که چند سال اینده به خودت میگی چه موضوع بی اهمیتی بود خودم و براش ناراحت کردم.

عزیزمممم ان شاءالله خوشبخت شید🤍اتفاقا همیشه بهونه پول میاورد منم بهش قرض میدادمبخدا من خیلی سادگی ک ...

ن بابا پسری ک اقا باشه مرد باشه 

خودش نمیزاره زیاد طول بکشه 

و هیچو بهونه نمیکنه

بهونه اورد فقط فقط دنبال سواستفاده اس 

و میخاد تا قبل اینک تو دستت بیاد چی ب چیه قشنگ استفادت کنه بعد فلنگ رو ببنده و بره