2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوایل که این گوشی بلوتوث دارها مد شده بود همه میگفتن اگه بری داخل مترو بلوتوث گوشیتو روشن کنی واست یه عالمه فیلم اونجوری میاد

منم که ۱۵ سالم بود خیلی کنجکاو و هیجانی بودم تازه برام گوشی خریده بودن هروقت میرفتم تو مترو بلوتوثو روشن میکردم و منتظر فیلم مینشستم ولی دریغ از یه فیلم😐😃🙈🙈😆😅

واااای 😁😁😁

تازه گوشی مد شده بود شوهر خالم گرفته بود.

واسه اینک پز بده میبست ک کمربند شلوارش ازین نوکیا ها.

بعد هی تو جمع میگفت :انقد خوبه این موبایله میتونم باهاش مسیچ بدم.بییااااید نگااا کنید توش عکسم داره.چند تا عکس بادکنک و اینا 😁😁

مام میگفتیم خووووشبحاااالش 

بعد وقتی پنکیک مامانم تموم شده بود ازینا بود ک آینه داره درش باز میشه.

میرفتم بیرون الکی میذاشتم تو کیفم بعد الکی درمیاوردم باهاش حرف میزدم جوری ک کسی نفهمه فک کنه موبایله 😁😁😁😂😂😂😂

وااای یادش بخیر بچگی 

❤پسرم...چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید❤

من سال 91 عقد کردم صدای آهنگ پیامم صدای عسطه بچه گانه بود بعد مادرشوهرم تا مدتها فکر میکرده صدای عطسه خودمه😄😄😄😄😄😄😄

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

بتدش بهير ،سال ٨٣ كه رفتم دانشگاه موبايل نداشتم همش به بابام مبگفتم همه موبايل دارن منم موبايل ميخوام عين بچه ها،ووزي كه برام سيم كارت خريد ،هنوز گوشيش رو نخريده بود،سيم مارت بالام و از تو گوشيش در آوودم مال خودم و انداختم،حالا انگار انقدر واجبه كه كار بابا رو هوا بمونه ولي من گوش داشته باشم