2777
2789

همون اوایل ک گوشی اومده بود بععععضی از خانوما گوشی داشتن .تو عروسی یکی از فامیلامون‌ خواهر داماد با لباس مجلسی گوشیشو با بند اویزون کرده بود تو گردنش

تازه‌ کلیم کلاس میذاشت  

نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی، به حباب نگران لب یک رود قسم، و به آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم خواهد رفت؛ آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسب های برجسته ای بود قبل زنگ خوردن یا پیام دادن برق میزد مثل رقص نور 

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
آره اون زمان کلاس داشت اما من کلا زیاد آهنگ خارجی گوش میدادم.😂😂😂 اوایل کم میفهمیدم اما الان خیل ...

منم بهتر شده باز😅😅

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.

من دقیق نمیدونم چه سالی بود ولی میتونم بگم خیلی خیلی کم کسی موبایل داشت قبل سال 80 شاید 77 بود فامیل ما اومده بود خونمون کلالی مهمون داشتیم تو هال نشسته بودن شاید 20 تا مرد و خانم و بچه هاشون فامیلمون خیییییلی پول داره بعد موبایلش زنگ خورد وقتی زنگ خورد همهههه ساکت شدن و طرف رو نگا میکردن یعنی سکوت مطللللللق یعنی خیره خیره هاااااا بخدا یاد فیلم صمد افتادم 

منتظر اتفاقات خوبم 

یادتونه همیشه یه اس ام اس خالی بعدازفرستادن پیام میدادیم که اون پیام قبلی روهل بده زودتر برسه 😂😂

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

یکی از فامیلامون تازه گوشی خریده بود و تو آسمونا سیر میکرد😁

اومدن خونمون انگار از قبل گوشیش و گذاشته بود رو زنگ که زنگ بخوره گوشی زنگ خورد برداشت همینجورداشت صحبت میکرد که یهو گوشیش واقعا زنگ خورد یعنی رنگش شده بود مثل گچ فقط ساکت ومبهوت ما رو نگاه میکرد😅

واای اره من یکم ک باکلاس تر شدم اونو گزاشتم زنگخور😂😂😂

امو بیو مولته بقیشو یادم نیست.خخخخ 

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..