2777
2789

؟؟

مثلا ضمیر ناخودآگاه تون بهتون جواب رو میگه..

مثلا براتون سوال پیش میاد طرف چرا اون روز با من اینجوری رفتار کرد جوابش یهویی تو ذهنت میاد و بعد از یک جایی میفهمی درست بوده ..

منم دیشب خواب خواب بودم یهویی به خدا قسم یک صدایی رو یا همون ضمیر ناخودآگاهم گفت آره جواب ی سوالم رو گفت ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پیش اومده برام

چرا اینجوری میشه ؟

من یک آقا پسری رو دوست دارم .تو محل کارمه ، حس میکنم دوسم داره ولی مطمعن نبودم چون گاهی جوری رفتار میکرد که براش مهم نیستم . برام سوال شده بود دوستم داره یا نه و دیشب موقع خواب جوابشو پیدا کردم حالا مطمعن نیستم 

آره چندبار پیش اومده

چرا اینجوری میشه ؟

من یک آقا پسری رو دوست دارم .تو محل کارمه ، حس میکنم دوسم داره ولی مطمعن نبودم چون گاهی جوری رفتار میکرد که براش مهم نیستم . برام سوال شده بود دوستم داره یا نه و دیشب موقع خواب جوابشو پیدا کردم حالا مطمعن نیستم 

خیلی پیش اومدهجاهایی که خیلی مستاصل بودم دلم شکسته بوده علت و دلیل اون مسئله رو بهم گفتهمن میگم ...

چرا اینجوری میشه ؟

من یک آقا پسری رو دوست دارم .تو محل کارمه ، حس میکنم دوسم داره ولی مطمعن نبودم چون گاهی جوری رفتار میکرد که براش مهم نیستم . برام سوال شده بود دوستم داره یا نه و دیشب موقع خواب جوابشو پیدا کردم حالا مطمعن نیستم ، به نظرتون راستع؟

چرا اینجوری میشه ؟من یک آقا پسری رو دوست دارم .تو محل کارمه ، حس میکنم دوسم داره ولی مطمعن نبودم چون ...

بسلامتی عزیزم

نمیدونم والا منم انگار یکی تو دلم جوابو میگه انگاری خدا میخواد کمکت کنه 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

بعدش امروز رفتارش بامن تغییر کرده بود لبخند میزد

جدی😁

پس خوبه دیگه ولی تو زیاد علاقه نشون نده

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

چرا اینجوری میشه ؟من یک آقا پسری رو دوست دارم .تو محل کارمه ، حس میکنم دوسم داره ولی مطمعن نبودم چون ...

اینو نمیدونم   احتمال زیاد درسته  شاید حس ششمته 

اما من دلیل بد رفتاری  یا رفتار خاص کسی باهام سوال بود و خیلی ناراحتم میکرد 

قشنگ بهم گفت به چه دلیل این آدم اینجوریه و مشکل من نیستم  فکر که کردم  از نظر منطقی درست بود  

هر چند دفعه که اتفاق افتاد  درست گفته بود