2777
2789
یادتونه همیشه یه اس ام اس خالی بعدازفرستادن پیام میدادیم که اون پیام قبلی روهل بده زودتر برسه 😂😂

اره اره منم ایطوری میکردم وای😂😂😂😂

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رای دادم عزیزم

مرسی   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من يادمه واسه بابابزرگم اهنگ چرا را گذاشته بودم  يهو شب يلدا بين اون همه كه خونه بابابزرگم اومد ...

😄😄😄هلاک شدم از خنده

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
واسه منم صدای آب بود sms ام 

یه بار من این صدای آبو گذاشته بودم به عنوان زنگ بیدار باش بعد مامانم وقتی شنید از خواب پرید با عجله در جستجوی این بود که کدوم یک از بچه ها اسهال شده خخخ      

اهنگ زنگ گیتار میزد اسپانیایی میخوند .وای 

من هنوزم دیوونه این اهنگم.هنوزم گوش میدم

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"