2777
2789

من صدای زنگخور گوشیم گریه یه نوزاد بود..خیلیم گوش خراش..😥😥نمیدونم فهمیدین کدومو میگم؟تا اخر گریه میکرد و منم بر نمیداشتم تا تهش زنگ بخوره و لحظه اخر ج میدادم...خیلی خز بود صداش😥😥

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
وای خدا من عاشق این شخصیت پروفایلت تو کارتون زنان کوچک بودم.... یعنییی عاااااشقا درصمن رای دادم😃😃 ...

مرسی  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوم دبیرستان گوشی خریدم بعد عشق بلوتوث بودیم و این مزاحم تلفنیای صوتی یه عالمه تو گوشیم داشتم.یادمه ...

منم کلی کلیپ ساخت اون موقع با همخوابگاهیام..گروه سرود خز درست میکردیم با چادر و روسری های کهنه .صورتمونو میپوشوندیم.خخخ که چقد میخندیدیم

یه کار دیگه هم میکردیم.انقد زنگ میزدیم به پلیس و اورژانس مزاحم میشدیم سرکارشون میذاشتیم.میخندیدیم همش           

کارمون انسانی نبود میدونم

واااایییی  من خودمم اوایل یکی دوبار آهنگ نانسی عجرم گذاشته بودم رو sms😂😂😂😂😂😂😂

اهنگ خارجی ک خیلی کلاس داشت اون موقع حالا ی کلمشم نمی فهمیدیم

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
راي دادم كتي جون

ممنوووووووووووووونم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
من صدای زنگخور گوشیم گریه یه نوزاد بود..خیلیم گوش خراش..😥😥نمیدونم فهمیدین کدومو میگم؟تا اخر گریه م ...

وای آره میدونم  

برا من تق تق بود

چقدر خز بودیم

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

من يادمه واسه بابابزرگم اهنگ چرا را گذاشته بودم  يهو شب يلدا بين اون همه كه خونه بابابزرگم اومده بودن شروع كردن خوندن : فش فشه هاي روشن ، بادكنكاي رنگي ، آخه تو چقده قشنگي 😂

با خدا باشو پادشاهي كن 😍

حدود ۱۰ سال پیش یادمه تلفن برا منزل گرفتیم ک بابام خواست امتحانش کنه کار میکنه یا نه . به خونه یکی از فامیلا زنگ زد ک خانمه گفت مشترک مورد نظر اِشغال است . بابامم گفت باشه مرسی 😂

اهنگ زنگ گیتار میزد اسپانیایی میخوند .وای 

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
اهنگ خارجی ک خیلی کلاس داشت اون موقع حالا ی کلمشم نمی فهمیدیم

آره اون زمان کلاس داشت

اما من کلا زیاد آهنگ خارجی گوش میدادم.😂😂😂

اوایل کم میفهمیدم اما الان خیلی خوب شده.لیسنینگم بهتر شد.شما هم همینطور؟