2777
2789

خانما من اصلا پاستا تا حالا نپختم همیشه فک میکردم موادی که داره شیرو.. اصلا ترکیب خوبی نمیشه واسه همین نپختم چن روز پیش همسرم سرکارش همکارش پاستا اورده میگف یکم خوردم خیلی عالی بوده واسه همین میخوام بپزم لطفا اگه دستوری دارین که خیلی خوب باشه بهم بگین و اگه بشه طرز تهیه واسه دو نفرو بگین که دیگه دمتون گرم😇♥️

سینه مرغ رو خورد کن و با نمک و پودرسیر و فلفل ترجیحا سفید و یکم روغن مزه دار کن.۵۰ گرم کره رو بزار آب شه قارچ ها رو توش تفت بده.آبش که کشیده شد مرغ هاتو هم بریز توش.سینه زود میپزه.بعد آویشن و یه پینچ عصاره مرغ اضافه کن.یه خامه صورتی بریز و یکم جعفری تازه.حالا پاستاهایی که کانل پختی رو بریز توش.مواد که قشنگ به خورد هم رفتن خاموش کن.حس کردی غلیظه نیتونی یکم آب پاستا یا شیر اضافه کنی.پنیر پارمزان هم میتونی تو مواد بریزی ولی من پنیر پیتزا میریرم خوشمزه تره.کلا نریزی هم میشه.

برا دو نفر من ۲۰۰ ۲۵۰ گرم پاستا میریزم.تقریبا نصف یه بسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیر له شده رو در حدی که عطرش بلند بشه نفت میدم بعد با کره مرغ رو تفت میدم بهش فلفل سیاه پاپریکا و پودر سیر اضافه میکنم بعد میتونی تو همون تابه یا به تابع جدا قارچ ها رو بذاری بپزه بهش فلفل سیاه و آویشن میزنی بهش خانه میزنی با مرغ ترکیب میکنی بهش شیر اضافه میکنی 

پاستایی هم که در حد ده دقیقه پخته رو اضافه و بعد چند دقیقه پنیر پارمسان میزنی تامام

عزیزم 

من اینجوری میپزم خیلی دوست دارم . برا دو نفر میپزم 

یه لیوان پر ماکارانی و میجوشونم آبکش میکنم میزارم کنار

تو همین فاصله تو یه ماهیتابه اول کره میریزم بعد چند تا حبه سیر و با کره تفت میدم بعد تقریبا یه کف دست سینه مرغ و تو همون تابه تفت میدم. چند تا قارچ و خورد میکنم اضافه میکنم .ادویه میزنم. بعد ک قشنگ تفت داده شدن. یه لیوان و نصفی شیر میریزم تو تابه‌ . یکم ک جوش خورد دو قاشق پر خامه میزنم و یکم پنیر پیتزا، پذیرش که آب شد ماکارانی آبکش شده رو اضافه میکنم. و میزارم چند دقیقه بجوشه ک زیاد آبکی نباشه و تمام. میتونی با جعفري و پنیر پارمسان هم تزئینش کنی