2777
2789
وای اره شما هم؟😂😂😂

آره  

خیلی خوب بودیم

من یه جک جدید میومد فک میکردم دیگه گیرش آوردم،برا همه فوروارد میکردم،حس 1-0 جلو بودن بم دست میداد

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

زنگ های موبایل... يا زنگ پیامک... بعضی ها چنان آهنگ های قر کمری میزاشتن ک نگو! 

بلوتوث کردن واسه همديگه... 

تو مکان عمومی بلوتوث روشن میکردی ببینی کسی واست چیزی میفرسته 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک میزدن به هم واسه اذیت کردن طرف    

تک زدن کار باحالی بود تا چندوقت پیشم گاهی تک میزدم به دوستام. یجورایی یاد کردنه دیگه. 

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

خاطره من تو امضامه آخر خندس  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

اولین موبایل بابام شبیه بیسیم بود انقد گنده و بی ریخت بود 😂😂😂😂😂😂ولی خب اون موقع همه موبایل نداشتن ک،من خیییلی بچه بودم میبردم کوچه پلیس بازی میکردم😅

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....
من یادمه جایی میخاستم برم و معلوم بشه که من موبایل دارم به خواهرم قبلش زنگ میزدم میگفتم مثلا 5 دقیقه ...

وای خدا

من 10 سالم بود اون موقع رفتم مسابقه گوشی بابامو بردم،اون موقع کمتر کسی موبایل داشت،انداخته بودم گردنم حس میکردم هلیکوپتر شخصی دارم  ازین سامسونگ تا شو ها بود

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
خاطره من تو امضامه آخر خندس    

بشقابت شبیه مادرشوهرمه رای دادم عزیرم

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

هبچکدوم عینه مادون قرمز خز نبود!!!موبایل میچسبوندیم به هم آهنگ میفرستادیم😂

بیا بشکن در این خونه رو اما به دلم دست نزن،منه دیوونه رو با غرورت بیا پس نزن،دلم آتیشه ولی حالیشه بزن از شراب این دل تو حاله این مست نزن....

وای من یه ابروریزی کردم ،،،داداشم گوشی خریده بود گذشته بود خونه خلاصه واسمون مهمون اومده بود و گوشی زنگ خورد منم تازه به دوران رسیده جواب دادم الو حالا دم گوشم نذاشتما دارم نگاش میکنم میگم الوووو همه اینجوری نگام میکردن😧😧😧😧😧😧😧