2777
2789
بابای منم ی بار انداخت😂😂😂همه زنگ میزدن بهم میگفتن بعد زنگ میزدن ب بابام ک فلانی گوشیت افتاده چاه ...

خخخخ.بابت چی کشید؟؟؟😄😄😄

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
😄😄😄حالا چرا خوشششش خط

نمیدونم والا.نوجوانی بیش نبودم😁

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعدا ک نگاه میکیردم میدیدم چ خرچنگ و قورباغه نوشتم فکر میکردم خوش خطم      بعدا ...

چه دلخوشیایی داشتیم😃

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

نمیدونم والا.نوجوانی بیش نبودم😁

خواستی برا اینده بمونه..... خبر نداشتی تل گ ر.ا م و ... در راهند....نه؟؟؟؟

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

از سومیه بابام داشت ولی چون سیمکارت گرون بود سیکارت نداشت، بعد پیچیده بودش تو ده تا پلاستیک توی یه نقطه خیلی سری قایمش کرده بود داداشمم هروقت چشم بابامو دور میدید میرفت درش میاورد و تو خلوت خودش کلی باهاش احساس باکلاسی میکرد  

مامان منم داشت بندش‌خیلی بلند بود با بندش میزاش تو جیبش😂😂😂

اینا خوبه..من گوشیم رو ب اضافه کیفش ک صدبرابرش بود از خودم اویزون میکردم..گوشیم ک مستقیما اویزون بود زنگ.میخورد درهمون حالت اویزون با گردن کج جواب میدادم..یعنی همیشه جلو چشمه و خودمو ب خاطر جزیتم لعن و نفرین میکنم:))بعد مثلا زنگ میخورد چ عشقی میکردم ک بقیه بفهمن من گوشی دارم..با اون اهنگای خزترتری ک برا زنگ میذاشتم..

خواستی برا اینده بمونه..... خبر نداشتی تل گ ر.ا م و ... در راهند....نه؟؟؟؟

فکر میکردم کار فرهنگی دارم میکنم.روحمم از ت ل گرا م و اینا خبر نداشت.بخصوص شعرای عاشقانه پسرارو خیلی قشنگ مینوشتم 😀

سلام ب همگی

من اولین گوشی که داشتم رو بابام برام خرید سال ۸۶، ب عنوان عیدی، چون اولین سالی بود که خونه بخت بودم.... اینا ب کنار گوشی من بلوتوث و مادون قرمز داشت کلی کلاس میزاشتم بخاطر مادون قرمزش😆😅بعدش هم مثل بقیه مدام به گردنم آویزون بود، بعضی وقتها هم کلاس میزاشتم با هندزفری صحبت میکردم... وای خدا چی بودم من😓😅😂

یادتونه اونموقع ها باید میرفتی مخابرات برای ثبت نام سیم کارت تازه بعدچندماه به اسمت درمی آمد

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

پست ها زیاد بودم همشو نخوندم، نمیدونم دوستان گفتند یا نه. ولی خز بازی ترین کار من با گوشی این بود که تا یکی رو می دیدم گوشیش مثل من بلوتوث  داره سریع شروع میکردیم به تبادل فایلهای گوشیمون و بدتر از اون گوشی هایی بود که بلوتوث نداشت و مادون قرمزی بود و باید گوشی هارو به هم میچسبوندیم و بعضی وقتا تا یک ساعت همونطوری نگه میداشتیم تا یه آهنگ یا فیلم بره، آخرم نمیرفت  

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !