2777
2789
یادتونه اون موقع چقدرناظم ها کلید بودن که ازبچه ها گوشی بگیرن نمیدونم الان ام همون جوره یانه؟؟ولی او ...

اره ماهم دبیرستان اینطوری بودیم😂😂

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
وااا😂😂😂😂اره اره یادش بخیر جوابم میدادیم اخه حتی اگه نمیشناختیم😂😂

اره واقعا .... چون اعلب اشناها بودن

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما وقتی تو مهمونیا جمع میشدیم همه گوشیامونو میزاشتیم رواوپن میشمردیم چندتاست بعد روز بعدش پیش دوستو آشنا پزمیدادیم که دیشب مهمونی فامیلی بودیم مثلا ده تا گوشی رو اوپن بود (یعنی که مثلا فامیلای ما تو یه مهمونی ساده حداقل ده نفر موبایل دارن)

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩

من یه دفتر متن و جک داشتم تا یکی برام متن و جوک میفرستاد جوابشو میدادم و گاهی ساعتها اون میفرستاد من میفرستادم دیگه از یه احترام تبدیل میشد به کل کل  

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن

وقتی شماره ناشناس میوفتاد یهو تو جمع میگفتیم هیسسسییس این کیه ....ناشناسه ....همه ساکت میشدن ببینن چی میشه

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

بچه ها مزاحم تلفنی های اونموقع رویادتونه زنگ میزدن فوت میکردن 😂😂😂یا مثلا میگفتن باهام دوست میشی یاعروس مامانم میشی 😂😂😂😂

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

وااای یه چیزی یادم اومد .... دقت کردین اونموقع چقدر گوشی افتاد تو چاه سرویس بهداشتی؟؟؟؟؟خبرش مثل اخبار حوادث دلخراش بود

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
من یه دفتر متن و جک داشتم تا یکی برام متن و جوک میفرستاد جوابشو میدادم و گاهی ساعتها اون میفرستاد من ...

منم هرچی اس ام اس برام میومد خیلی خوش خط تو یه دفتر مینوشتم😂😂😂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منو دختر دایم همش پیغام گیر صوتی ظبط میکردیم از خودمون میذاشتیم بعد خودمون زنگ میزدیم صدامون گوش میکردم 

به 115 125 110هم کلی زنگ میزدیم مسخره بازی در میاوردیم تا چند ساعت باهاشون حرف میدیم 

تک زنگم ک دیگه کار هر روزمون بود 

اولا که من گوشی قایمکی داشتم همش میخریدم داداشم ازم میگزفت

زندگی یک عکاس است لطفا لبخند بزنید  

😄😄😄حالا چرا خوشششش خط

وااای یه چیزی یادم اومد .... دقت کردین اونموقع چقدر گوشی افتاد تو چاه سرویس بهداشتی؟؟؟؟؟خبرش مثل اخب ...

بابای منم ی بار انداخت😂😂😂همه زنگ میزدن بهم میگفتن بعد زنگ میزدن ب بابام ک فلانی گوشیت افتاده چاه دسشویی؟چرا چیشد؟بعد دوباره ب بعدی میگفتن😂😂

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

منم بعدا ک نگاه میکیردم میدیدم چ خرچنگ و قورباغه نوشتم فکر میکردم خوش خطم  

بعدا دفتره اینقدرم برام با ارزش بود به هرکی میخواستم خیلی حال بدم میدادم بخونه  

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن

من سال ۸۴ بود تقریبا هر چند روز یکبار میدیدم از خارج از ایران باهام تماس میگیرن (میس کال) مینداختن

کدشون هم واسه کشورای آسیایی بود

سریع هم قطع میشد نمیشد جواب بدم !!

آخر ماه فیش موبایلم نزدیک چهارصد تومن اومد !!!! چهار صد هزار تومن اونموقع خیلی زیاد بود برام ! دانشجو هم بودم .

هنوزم سردرنیاوردم چطور از خطم سوء استفاده شده بود !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤