2777
2789

گفته بود ۳۰ مهر زدم امیلی در پاریسو نشون میداد الانم تکرارش ۱۱ بود بازم نشون نمیده امیلی رو نشون میده 

نمیدونید چرا؟

امیلی کارتون نبود دوتاموش بودن؟یا فیلمه؟شربت زخال اخته که خیلی وقته اونده تو یوتیوب من میبینمش

ن بابا سریاله

نت میخاد بابا من تو تلویزون میبینم قرار بود دوبلش از ۳۰ مهر پخش بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا سریالهنت میخاد بابا من تو تلویزون میبینم قرار بود دوبلش از ۳۰ مهر پخش بشه

وای نه دوبله نگامیکنی تو زبان اصلیش که قشنگتره 

دوبله خب زمانبره پخش شدنش عزیزم باید یکم صبورباشی

وای نه دوبله نگامیکنی تو زبان اصلیش که قشنگتره دوبله خب زمانبره پخش شدنش عزیزم باید یکم صبورباشی

۲فصلشو دوبله دیدم دیگع نمیتونم 😂😂پخشش ۲۳ شهریور قطع شد گفتن ۳۰ مهر بازم نشون نمیده😭😭

۲فصلشو دوبله دیدم دیگع نمیتونم 😂😂پخشش ۲۳ شهریور قطع شد گفتن ۳۰ مهر بازم نشون نمیده😭😭

اره خب حق داری ادم ازاول هرجور ببینه دیگه تااخر اون بهش مزه میده 😁بزا من بت تعریف کنم 

زن جدید فاتح که سقوط کرداز پنجره ،میرسوننش بیمارستان واونجا وقتی به هوش میاد الکی میگه فاتح هولش داده

آدرخش هم میره دیسکو واونجا بایه مردی آشنامیشه و میره خونه نرده و به عمر خیانت میکنه🥴

(شوهر جدید دوعا و مادرناتنیش که باهم رابطه داشتن بعد چن قسمت بخاطر اینکه خیلی از مخاطبین مخالف بودن از فیلم حذف میشن)

الوخاله ی دعا میمیره بچه میمونه پیش عبدالله که اونم پرستار بچه  ای که براش گرفته ظاهرا به بچه داروی خواباور میداده واین داستانا مادر دعا بچه رو میره میگیره بعدا عبدالله میاد بجه رو میبره پیش پنبه و بعدا یه پرستار جدید براش میگیرن که دختر خاله ی آلوهستش درواقع

وظاهرا عبدالله این دفه قراره بااین خانوم به پنبه خیانت کنه 😑😂

زن جدید فاتح هم میره رو نقش آدم خوب بازی کردن ولی نورسما این رفتاراشو باورنمیکنه و بهش میگه که تو هرکسیو میتونی گول بزتی ولی منو نمیتونی 

اونم میره به برادر مسخرش میگه بیامخ نور سمارو بزن که باز برادر احمقش میادشروع میکنه به نورسما نزدیک شه و الکی تعریف میکنه نورسمام زنگ میزنه بهش میگه میدونم که این کارا همش نقشه توعه وپته شو میریزه رو اب😂

فعلا تااینجا داشته باش تا پخش شه 🤣

اره خب حق داری ادم ازاول هرجور ببینه دیگه تااخر اون بهش مزه میده 😁بزا من بت تعریف کنم زن جدید فاتح ...

😂😂😂😂😂دمت گرم بابت تایپت

این کویلجیمم نذاشت رفت عامر خشک بشه سریع چسبوند😂😂😂😂😂😂😂 اصلا هدف گیرای چیه اخه با نامادری🥲🥲🥲

اخه هی تبلیغ میکنه ساعت ۱۱ نشون میده گفته بود ۳۰ مهر میزنم خبری نیس

آره منم دیدم،تبلیغ مال قبله 

تو پیج جم تی وی زدن ۲ آبان 

سیب ممنوعه رو هم دوم نشون میده

خسته از هرچی که بود/خسته از هرچی که هست.