2777
2789
عنوان

دندان قروچه کودک درخواب

643 بازدید | 52 پست

دلیلش چی میتونه باشه؟ چندشبه اروم نمیگیره و همش دندون هاشو تو خواب بهم میسابه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برامهدکودکش ازمایش داده نداشت میتونه ربط به استرس داشته باشه؟

استرس هم باعث میشه ناخودآگاه موقع خواب دندونها رو به هم فشار بدن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه یکی از آشنا هام داره چند ساله

اها دکتر نرفته؟ اخه اینجوری هم خودشون اذیت میشن هم اطرافیان منکه کلا بیخوابی زد سرم از فکر پسرم

استرس هم باعث میشه ناخودآگاه موقع خواب دندونها رو به هم فشار بدن

بمیرم براپسرم خودمم فکرمیکنم از استرس باشه اخه قبلا هم که دعوا میکردیم با شوهرم شب پسرم اینجوری میشد الانم چن شبه همش از این دنده به اون دنده میشه و همش دندونشانو بهم فشار میده که حس میکنم الاناس که دندوناش بشکنه

حس ميكنم بخاطر استرس و فشارهخدا ميدونه چقد مراقبشمشايد در روز كم بشه ك دعواش كنم با اينكه خيلي شلوغه ...

اره ماهم وقتایی که دعوا داشتیم شبش پسرم اینجوری میشد الان که دیگه سه هفته هس قهرم خونه بابام بیشتر بچم تو روحیش اثر گذاشته 

منم بچم دندون قروچه دارهخيلي عذاب ميكشمدلم ميخواد بميرم وقتي صداشو ميشنوم

دکتر بردیش؟ ینی هیچ راه حلی براش نیس؟