2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست
می‌دونم اگه نرم شوهرمو میندازن به جونم

خودت بنظرم بیشتر دوست داری بری

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونم اگه نرم شوهرمو میندازن به جونم

شوهرت بی منطقه؟؟

بد رفتاری و سرد بودن خواهرشو میبینه ولی بازم طرف اونا رو میگیره؟

بعید میدونما. چون میگی بهش پیام داده که بزنگه بهت

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شوهرت بی منطقه؟؟ بد رفتاری و سرد بودن خواهرشو میبینه ولی بازم طرف اونا رو میگیره؟ بعید میدونما. چون ...

شوهرم گاهی اوقات میبینه حق میده بهم گاهی اوقات هم پشتشونه مثلا من این چند روز گفتم مریضم حتی مادرشوهرمم یه حالی ازم نپرسید

اگه من برم همسرمم میاد

ساعت ملاقات برید.

که به همسرتم بهمونی ت مثل خواهرش نیستی و شعور داری.

موقع برگشتم اگه شد بهش بگو من فقط به خاطر تو اومدم. با خوبی  ارومی بگو ها

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شوهرم گاهی اوقات میبینه حق میده بهم گاهی اوقات هم پشتشونه مثلا من این چند روز گفتم مریضم حتی مادرشوه ...

پس طرف توام هست. خوبه...

اگه اصراری نداره و میدونی که تنهایی نمیره.....نروو

وای دختر مگه خل شدی وقتی یکی برات ارزش قائل نیس چرااونقد خودتو کوچیک میکنی .نرو اصلا چندروز دیگه ی ز ...

منم مثل خودش رفتار میکنم ولی یه جاهایی مثل دیوونه ها رفتار میکنم بهش بها میدم چیزی برا بچش میخرم

ساعت ملاقات برید. که به همسرتم بهمونی ت مثل خواهرش نیستی و شعور داری.موقع برگشتم اگه شد بهش بگو من ف ...

اگه این حرفو بزنم قیامت به پا می‌کنه خیلی بی منطقه فقط به فکر خانوادشه

پس طرف توام هست. خوبه...اگه اصراری نداره و میدونی که تنهایی نمیره.....نروو

خیلی کم پیش حق بهم بده گاهی اوقات هم میگه حقته دوست دارن اینجوری رفتار میکنه ولی بیشتر سعی میکنه توجیح کنه جای اینکه بهم حق بده

وای دختر مگه خل شدی وقتی یکی برات ارزش قائل نیس چرااونقد خودتو کوچیک میکنی .نرو اصلا چندروز دیگه ی ز ...

میبینم با دوستاش چجوری رفتار میکنه حتی باورتون میشه استوری هاشو برا من می‌بنده یه مناسبتی باشه استوری بزارم اصلا تبریک نمیگه

منم مثل خودش رفتار میکنم ولی یه جاهایی مثل دیوونه ها رفتار میکنم بهش بها میدم چیزی برا بچش میخرم

خب دیگه بها نده عزیزم بعضیا تا براشون ارزش قائل میشی فک میکنن چ خبره رابطه تو کم کن هروقت اون خونه مادرشوهرت بود بهونه بیار نرو 

مرسی خداجونم..
خب دیگه بها نده عزیزم بعضیا تا براشون ارزش قائل میشی فک میکنن چ خبره رابطه تو کم کن هروقت اون خونه م ...

وقتی من اونجام با مادرشوهرم پچ پچ میکنن یا میرن تو اتاق درو می‌بندن منم مثل بت باید بشینم هرچیزی هم بخرم مسخره می‌کنه قدیمیه ولی فرداش می‌ره میخره