2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 40 پست
اگه این حرفو بزنم قیامت به پا می‌کنه خیلی بی منطقه فقط به فکر خانوادشه

پس نگو

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کم پیش حق بهم بده گاهی اوقات هم میگه حقته دوست دارن اینجوری رفتار میکنه ولی بیشتر سعی میکنه توج ...

اگه نری ام شر میشه اخه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگه نری ام شر میشه اخه

مطمعنم شر میشه شوهرمو میندازه به جونم اول از همه هم مادرشوهرم پرش می‌کنه از دست این خانواده خستم اینقدر دروغ میگن هیچکدوم از حرفاشون باور ندارم قسم ناحق و دروغ میخورم برا شوهرم 😭😭

ولی نمی‌دونم چجوری به شوهرم بفهمونم که این رفتارا منو اذیت می‌کنه پشتم باشه وقتی که خواهر شوهرم اونج ...

مجبوری رک ولی با ملایمت بهش بگی..

چون خودش میبینه و به روز خودش نمیاره.پس باید رک بهش بگی

مطمعنم شر میشه شوهرمو میندازه به جونم اول از همه هم مادرشوهرم پرش می‌کنه از دست این خانواده خستم این ...

😔😔😔

مجبوری رک ولی با ملایمت بهش بگی..چون خودش میبینه و به روز خودش نمیاره.پس باید رک بهش بگی

دعوا راه میندازه یه اخلاقی داره خانوادش هرچی پشت سرم بگن میاد بهم میگه منم اگه گلایه ای کنم می‌ره میزاره کف دستشون

عزیزم وقتی ازت خوشش نمیاد چرا انقد ازش انتظار داری بیخیالش شو نرو

میدونم سر همین به بحث دیگه درست میشه بخدا اعصابم نمیکشه خستم از این همه بحث دعوا حرف بردن حرف آوردن 😔