2777
2789
عنوان

زایمان خیلی سخت و دردناکه خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 64 پست
اینجا یه خانومرو بزور سزارین کرده بودن دکتر گفته بود طبیعی نمیشه ولی سزارین کردنش بچش مرده بود🥲

عزیزم مرگ و میر بچه توی طبیعی بیشتره خطر طبیعی بیشتره واسه بچه 

و البته خطر سز برای مادر بیشتر حالا یکی بچش فوت شده دلیل نمیشه سز بد باشه و همه بچه ها بمیرن چ حرفا میزنید خدایی 

من خودم تو راه کانال گیر کردم با دستگاه منو کشیدن بیرون مامانم وحشتناک پاره شده بوده و سر من خربزه ای پس الان بگیم واسه همه طبیعی ها این اتفاق میفته ن عزیزم واسه همه یه جور نیست مادر من لگنش کوچیک بوده و من یه بچه ی ۴.۵ کیلویی 

البته ۳۰ سال پیش این نبوده بگن ۴ کیلو بیشتر باشه بچه باید سز بشه مادرمو میکشتن و زنده میکردن

تیکر تولد ۲سالگی دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ولی من کلا وسواس دارم زودتر از همه به‌همچی فکر میکنم🥲

یه روز دلت برای آدمی که الان هستی تنگ میشه 

۵ یا ۱۰ سال دیگه به امروزت یه لبخند ریز میزنی و میگی چقدر عوض شدم اون موقع احتمالا بچه ات داره از در ودیوار بالا میره و منتظر دنیا اومدن دومی هستی 

چون اهل زودتر فکر کردنی اینو برات نوشتم 

حالا تا صبح بهش فکر کن و به جای ترسیدن با شوهرت اسم بچه ها رو انتخاب کن 😉

تهران خانوادم کاری نداشتن خودم ازدواج کردم خودم قبول کردم اونا گفتن میل خودته

اشتباه کردن عزیزم این مصداق کودک همسریه یعنی شما پانزره سالت بوده ازدواج کردی.تا هجده سالگی هنوز فرد پا به نوجوونی نزاشته.چه ادمایی پیدا میشنا