2777
2789
عنوان

زایمان خیلی سخت و دردناکه خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 64 پست

خداییاین بحث کثیف ک میگین سز بهتره یا طبیعی تموم کنید 

هر دو سختی دارن بدی دارن خوبی هایی دارن نمیشه گفت کدوم بهتره 

ولی من سز انتخاب کردم بنا ب دلایلی ولی سختمم نشد شکمم زشت نشد بخیه ها وحشتناک نبود کمر درد ندارم بخیه هام درد نمیکنن 

تیکر تولد ۲سالگی دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بچه میاد دیگه دردات تموم میشه و یه ارامش عجیبی داری. من فکر میکردم بعدش یکم درد میمونه ولی واقعا تموم شد. خیلی حس خوبی بود. به بعدش کهفکر کنی دردا قابل تحمل تر میشن

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

كي گفته؟ من بچم كاملا توي كانال بود سزارين شدم🧐مگر بخواي بري دولتي مجبورت كننخصوصي ك شما نصف بچت بي ...

اینجا یه خانومرو بزور سزارین کرده بودن دکتر گفته بود طبیعی نمیشه ولی سزارین کردنش بچش مرده بود

🥲

ممنون عزیزمم

😘

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

طبیعیو شکمو بخیه میزنن؟ فک میکردم فقد سزارینه که شکم بخیه میخوره

تو سزارین هم شکم بخیه نمیخوره 

تا حالا شکم سزارینی دیدی ؟زیر شکم بخیه میخورخ اونم یک خط خیلی نازک که یکی دو سال بعد اثری ازش نمونده 

من شب زایمان زن داداشم شکمش رو دیدم یک خط خیلی باریک بود اونم زیر شکم هست تو چین های بالای قسمت تناسلی 

اصلا بخیه ای دیده نمیشه

اینجا یه خانومرو بزور سزارین کرده بودن دکتر گفته بود طبیعی نمیشه ولی سزارین کردنش بچش مرده بود🥲

شما بالاسرش نبودي بدوني داستان چي بوده ك..

يكجووي مطمئن گفتي نميشه ك ادم شك ميكنه والا.

پول ميدي راحت ميري سزارين

هيچيم نميشه

اينهمه بچه سالم پس چيه..

💕