2777
2789
عنوان

معلمی بهتره یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3524 بازدید | 205 پست
با این شهریه های نجومی ازاد امسال به نظرم تعهدی ارزش داره بری حتی نسبت به ازادپشت کنکور بمونی معلوم ...

تعهدی کلا باید تو مناطق محروم رفت؟

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

۹۰ درصد معلما بچه هاشونو تشویق میکنن پزشک شن

یه نمونش مادر من البته در کنارش میگه معلمم بشی خوبه  

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شغل ها سختی خودشونو دارن

شما دیگه تردید نداشته باش معلم شو

ولی میگم به فکر اسیب بچه ایندت و روح روانت و حقوقشم باش

تو هر کشور پیشرفته ای که میبینی شغل معلم جایگاه اول رو داره... پس فکر کردی چرا هنوز به پای اونا نرسی ...

من از کسایی که مهاجرت کردن همچین چیزی نشنیدم!

حداقل تو کشورای اروپایی و آمریکایی همچین چیزی نیست

اینا رو میگن تا معلمای ایران رو نا امید کنن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من از کسایی که مهاجرت کردن همچین چیزی نشنیدم!حداقل تو کشورای اروپایی و آمریکایی همچین چیزی نیستاینا ...

ژاپن آره بقیه رو نمیدونم جدا؟ 

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

ژاپن آره بقیه رو نمیدونم جدا؟

بله ، من که همچین چیزی ندیدم و نشنیدم

تو همین ایران هم موقعیت معلما خوبه

مثلا تو کشورای خارجی تمام آموزش رو دوش معلماست ، بچه ها حتی کتابشون رو خونه نمیبرن ولی تو ایران قسمت عمدش بر عهده ی مادر هاست

تعطیلات طولانی و زیاد مثل ما ندارن و ...

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بعدشم چرا با خارج از کشور مقایسه میکنی ؟؟

میخوای معلم بشی اونم تو کشورت  ایران 

اگه تو کشورای خوب جهان معلم عالی باشه   اینجا به ...

ولش کن دلم پره 

موفق باشی

اگه به حقوق معلمی محتاج نیستی صددرصد پزشکی بهتره. معلمی تنها مزیتش حقوق دانشجویی و تضمین بودن شغله. وگرنه اونی که پول شهریه‌ی پزشکی آزاد رو داره یا انقدری پول داره که خرج کنکور کنه و رشته‌ی تاپ قبول شه چرا باید بیاد معلم شه؟ 

بله ، من که همچین چیزی ندیدم و نشنیدمتو همین ایران هم موقعیت معلما خوبهمثلا تو کشورای خارجی تمام آمو ...

اره ولی از طرفی ارزش داره حقوقش عالیه ازادن

منظور از این که معلمی رو نمیشه با پزشکی مقایسه کرد این نیست معلمی بده یا ... 

همونطور که خودتون میدونید مسیر قبولی در رشته ی پزشکی خیلی خیلی دشوار تر از معلمیه

سالانه کلی استخدامی برای معلمی میگیرن از هر رشته و موقعیتی ولی پزشکی رو نمیشه از این طریق طی کرد