2777
2789
عنوان

معلمی بهتره یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3524 بازدید | 205 پست

حداقل 20؟؟
یعنی مادر من با 25سال سابقه کاری 20میلیون تو حسابشه؟؟  

واووو جوک گفتی

این خبرا نیست اگه حقوق مادر من  18م باشه به دلایل چرتی که  اموزش پرورش میزنه  کسری میزنه  سایت و خیلییی بیاد تو حساب 16میلیون در ماه 

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل 20؟؟یعنی مادر من با 25سال سابقه کاری 20میلیون تو حسابشه؟؟ واووو جوک گفتیاین خبرا نیست اگه حقو ...

میدونم‌‌۲۰نیست کم و زیاد میشه

من منظورم برای دبیری بود

Be strong , but remain beautiful

حقوق یه کارگر با معلم بدبخت که انقد زحمت میکشه یکیه آموزش و پرورش ریده همون پزشکی

کارگر زحمت نمی‌کشه؟😃

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

سرکاریه دیکه ؟ مگه میشه ذهن یه آدم آنقدر محدود باشه ؟ کی گفته معلم ۲۰ میلیون حقوق میگیره ؟ پسره عمه ام ۶ سال سابقه داره خودشم دانشگاه فرهنگیان خونده ۱۲ تومن میگیره . معلمی شغل بسیار شریفیه پدرم مادرم خاله ام عمه ام دختر خاله هام حداقل ۱۰ تا معلم تو فامیل داریم اما از نظر درآمدی معلمی رو با پزشکی مقایسه میکنی خیلی خنده داره 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بنظرتون دندون تهعدی ارزش داره ؟کلا تعدی رفتن به نظرتون بهتره یا پشت کنکور موندن

با این شهریه های نجومی ازاد امسال به نظرم تعهدی ارزش داره بری حتی نسبت به ازاد

پشت کنکور بمونی معلوم نیست واسه سال دیگه چی میشه

به نظرم تعهدی بری بهتره

🏃🏻‍♀️

معلم من هیچ کاری برای من نکرد... خودم کتابامو خوندم تا کنکور بدم.. تا پزشک بشم هم خودم.. معلم من خودش میزد تو گوگل.. سر کلاس به جای درس مسائل مذهبی رو می‌آورد وسط.. اونم شیمی که تخصصی من بود و از پایه منو ضعیف کرد معلمم و من خودم اومدم بالا... کتاب خریدم خوندم خوند و خوندم

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

سرکاریه دیکه ؟ مگه میشه ذهن یه آدم آنقدر محدود باشه ؟ کی گفته معلم ۲۰ میلیون حقوق میگیره ؟ پسره عمه ...

اون آموزش ابتدایی دوازده تومن

وگرنه دبیری بین۱۶تا۱۸میگیرن

Be strong , but remain beautiful

من پیرا پزشکی میخوام بخونم انشالا نهم هستم ولی مامانم میگه برو معلم شو مثلاخودش از وضع خبر داره فققططط به خاطر اینکه فرهنگیان خوبه ولی مشکلی با تجربی نداره

امیدوارم فیزیوتراپ بشم(:

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

معلم من هیچ کاری برای من نکرد... خودم کتابامو خوندم تا کنکور بدم.. تا پزشک بشم هم خودم.. معلم من خود ...

کتاباتو بعد کنکورت میدادی معلمت بخونه

ثواب داشت😊

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه