2777
2789
عنوان

معلمی بهتره یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 3524 بازدید | 205 پست

حقوق دانشجویی هم حکمش ۱۰ میل

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

خواندن و نوشتن را که از معلم یاد گرفتی

صد البته ولی مامانم پام نشست معلم ازم قطع امید می‌کرد مامانم نشست پام تا پایه سوم و بعدم خودم قوی شدم و اومدم تجربی 

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم‌‌۲۰نیست کم و زیاد میشهمن منظورم برای دبیری بود

ببین عزیز حتما معلمی برای زن شغل خوبیه اگه روحیاتشو داری 

ولی با پزشکی حتی همون عمومی قابل قیاس نیست 

پزشک عمومی در حال حاضر  میتونه وارد فیلد زیبایی بشه که حتما درامد خیلی بهتر از معلم داره

شما به توان و علاقت نگاه کن

چقدر عجیب. فکر نمیکردم یه روزی معلمی کنار پزشکی قرار بگیره و جدی جدی مقایسه بشن!

بنظرت تا وقتی که معلم باشه پزشکی یه وجود میاد؟

جدی نمیفهمم چرا اینقد عجیب و بدرد نخوره براتون معلمی

الان توی ژاپن برترین شغل معلمیه

که متاسفانه ببخشید گه اینو میگن انداره تف هم ارزش نداره برای بعضیا 

Be strong , but remain beautiful

شما انگار تمایلتون به معلمی بیشتره 

دیگه چرا تردید دارید؟!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ولی روز اول دانشجویان حقوق تو جیبته

اولویت بندی کن

پزشکی نشد معلمی

ولی از اول بگی معلمی فک نکنم ایده عالی باشه

حالا شاید بخوای زود فارغ التحصیل شی یا سختی کمتری بکشی و...

که در اون صورتم بعضی از پیرا پزشکیا همین مزایا رو دارن و بهتر از معلمین

پس 

اول پزشکی بعد پیرا بعد معلمی

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

به نظرم اصلا مقایسه خوبی نیست

معلمی رو نهایت با پرستاری باید مقایسه کنی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بنظرت تا وقتی که معلم باشه پزشکی یه وجود میاد؟جدی نمیفهمم چرا اینقد عجیب و بدرد نخوره براتون معلمیال ...

تو هر کشور پیشرفته ای که میبینی شغل معلم جایگاه اول رو داره... پس فکر کردی چرا هنوز به پای اونا نرسیدیم

تا وقتی برای شغل معلم ارزش قائل نشن نباید توقع داشته باشن معلم بیاد پزشک و مهندس و.... به جامعه تحویل بده.. عوضش یه مشت متقلب و.. تحویل جامعه میده

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..

میخواستم مطمعن بشم که شدم

خب خدا رو شکر 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بازم میگم معلمی هم شغل شریفیه مثل پزشکی

بله همه شغل ها شریفن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ولی من دبیری رو پیشنهاد نمیکنم

بچه هایه سرتق نسل جدید بیشترشون

حقوق کم

حرف زیادی اولیا و مدیر

تازه اینا به کنارر

برا بچه هاش سخته

مادر من 

بعضی اوقات روستا درس میده

بعضی اوقات داخل شهر

یه شیفت صبح .یه شیفت طهر 

او وقتی یادمههه مامانم از مدرسه میومد تا 2ساعت هیچکیی نباد حرف میزد چون سرش درد میکنه و صداش گرفته خستتس

درسامو خودم خوندم با داداشم ولی بازم قربونش بشم تا یکم بزرگتر بشم با تموم خستگی یاد میداد مادرم

دبیری خیلی سخته

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...