2777
2789

همه تلاشتون کنید بعضی وقتا براش غذا ببرید 

شاید مامانش نزدیکش نباشه 

دلم میخواد در خونه رو بزنن، برام غذا بیارن، بو غذا تو خونه نپیچه فقط 

از اسنپ میتونم سفارش بدم ولی ب نظرم همشون بو میدن

قدر ماماناتون رو بدونید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم

من همسایم باردار نیس ولی غذایی ک عطرش پیچیده رو میبرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

والا ی بار ب مامانم گفتم آش دلم میخواد ولی نپخت😐🤣

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

منم کشیدم این روزها رو

آرزو میکردم یکی دعوتمون کنه غذای خونگی بخورم 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
گلم اگه همشهریم باشی برات ماکارونی بیارم

قربون محبتت، چندروز پیش هوس ماکارونی کردم ،همسرم‌درست کرد ،دقیقا۳ساعت طول کشید 😐😐وقتی آورد آنقدر بو میداد که دوست داشتم گریه کنم ولی برا اینکه ناراحت نشه بزور خوردم 

تو غربت دو تا باردلری داشتم حتی زایمانمم تنها بودم اورژاتسی شد هر دو 

بعد چند روز مادرم رسید بهم 

چاره چیه نمیشه از کسی توقع داشت گلم این زمونه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

درکت میکنم. منم باردارم و راه دورررررخداروشکر همسرم آشپزی میکنه و همسایه ها خیلی هوامون رو دارن ...

خوش به حالت 

من آرزومه ،همسایه در بزنه بگه بیا کوفت درست کردم برات😂😂فقط یه بشقاب غذا آماده باشه همین 

من اصلا یادم نمیره همسایه بالایی ابگوشت درست کرده بود انقدر بوش خورد بهم  فقط منتظر بودم بیاره 

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)