2777
2789
عنوان

اگه تو همسایه هاتون خانمی دیدین که بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 48 پست
قطعا هورمون ها بالا پایین میشه که من الان دارم اشک میریزم بخاطر غذا واقعا خوش به حال اونایی که کنار ...

من میگم اگه دختر داشته باشم عمرا بزارم شهر غریب شوهر کنه چون خودم خیلی سختی کشیدم دوس ندارم دخترم سختی بکشه.اینقد گشنمه دلم آبگوشت میخواد وکله پاچه ...

چهار تا دونه شکلات دستت بگیر ببر بده در خونه همسایه. اونم در جواب محبتت چیزی برات میاره. از کسی که ا ...

دیدمشون 

هر دفعه با روی خوش تو راهرو حرف می‌زنیم با طبقات بالاتر ولی اصلا به روشون نمی‌بینم که برم خونشون 

تا حالا چندبار غذا بردم یا نذری ولی اونا هیچی ،انگار دوست ندارن فقط ظاهره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدرشو بدون من بارداری اولم ی کوچه بامادرشوهر فاصله داشتم ،کل ۹ماه زیر سرم بودم ،۱۰کیلو کم کردم با شک ...

آره واقعا خدا خیرش بده عین مادر مراقبمه کارایی میکنه که مادر خودم نمیکنه برام.الان زنگ زد گفت نون روغنی که هوس کردی یه عالمه برات خریدم .شوهرم گفته سیرابی هوس کرده الان کلی سیرابی برام داره میاره.بارداری قبلی هم خیلی مادری کرد درحقم

قربون محبتت، چندروز پیش هوس ماکارونی کردم ،همسرم‌درست کرد ،دقیقا۳ساعت طول کشید 😐😐وقتی آورد آنقدر ب ...

ای داد😂😂

فداتشم من بخدا تعارف ندارم باهات فداتشم 

ان شاالله ک همشهریم باشی. رفیق همم بشیم 

ان شاالله کوچولوت نامدار باشن

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

سفارش بدی بیرون ،به نظر تو هم بو میده ؟ یا مشکلی نداری

من که برنجسو خالی میخورم از کبابش متنفرم بخاطر همسرم وپسرم سفارش میدیم.فقط دیشب تونستم غذا بخورم اونم سبزی پلو وماهی بود اینقد خوردم بعد سه ماه گشنگی کلی انرژی گرفتم.ولی به قول شما همه چی پیشم بو میده وحالمو بد میکنه

من که برنجسو خالی میخورم از کبابش متنفرم بخاطر همسرم وپسرم سفارش میدیم.فقط دیشب تونستم غذا بخورم اون ...

منم برنج خالی میخورم 

مولتی ویتامین میتونی بخوری ؟ من میخورم حالت تهوع شدید میگیرم 

مامان من همیشه وقتی همسایه باردار داشتیم مراقبش بود .یادمه چند سال پیش همسایمون یه پوست نارنگی برداشته بود بو کرده بود اوایل بارداریش بود 

مامانم براش کلی نارنگی برد

الآنم همسایمون باردار 

هر وقت کباب درست میکنه میگه ممکنه بوش رفته باشه بالا براش می‌بره🥺

مامان من همیشه وقتی همسایه باردار داشتیم مراقبش بود .یادمه چند سال پیش همسایمون یه پوست نارنگی برداش ...

خدا حفظش کنه مادرتو 

مادرشوهر من برا همه همسایه هاش می‌بره 

ولی برا من که سر کوچه شون بودم نمی‌آورد ،میگفت عروس منو تو خونه راه نمی‌ده 🤣🤣